Comfort Hotel Grand Central. (Foto: Morten Holt)

Pris til Comfort Hotel Grand Central

Comfort Hotel Grand Central i Oslo er kåret til «Luxury Business Hotel of the Year» i Norge, Prisen deles ut av Luxury Travel Guide Europe.

Publisert

I 2018 vant hotellet «Årets Service Hotel» i den samme kåringen, og på hotellet er de svært fornøyde med å få en ny utmerkelse.

– Dette er en fantastisk morsom seier for oss, spesielt fordi det viser at et «selected service»-hotell kan ta hjem denne tittelen i business-kategorien. Vårt mål er å gi gjestene våre det de trenger og droppe det unødvendige. Vi har en topp beliggenhet midt i sentrale Oslo og et produkt med 170 unike rom. Det er dog vårt team som gjør den store forskjellen med sin personlige service, som lager magi i hvert møte med de som kommer innom oss og som sørger for at våre gjester kommer tilbake til oss gang på gang, sier hotelldirektør Johanna Furenbäck i en pressemelding.

Juryens begrunnelse

«Comfort Hotel Grand Central har mange positive tilbakemeldinger fra gjestene sine online. Mange av de kommentarer som vi så dreier seg ikke bare om hotellet og beliggenheten men også den unike servicen fra hotellets ansatte. Hotellet er populært for turister men det er spesielt fordelene for business-gjestene som utmerker seg for juryen. Juryen nevner den enkle innsjekkingsprosessen på hotellets «self check-in»-stasjoner, serviceinnstilte team, direkte tilgang til Oslo S og Flytoget, samtidig som hotellet har en avslappet atmosfære som de største plussene for business-gjestene».

Til høsten starter utbygging av hotellet i den delen som vender mot Flytoget, og hotellet åpner 24 nye rom høsten 2020.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS