Fiskeriminister Harald T. Nesvik. (Foto: Nærings- og fiskeridepartementet/Smak 2020)

Fiskeriministeren kommer til Smak 2020

Smak 2020 setter sjømat på dagsorden, og fiskeriminister Harald T. Nesvik har takket ja til å delta på åpningskonferansen.

Publisert

Smak 2020 setter Norge som matnasjon på agendaen, og vi er veldig glade for at regjeringen allerede nå signaliserer viktigheten av å delta.

Ministeren er også invitert til å få en guidet omvisning, slik at han kan møte og se alle utstillerne som viser frem dagens og fremtidens matkultur i Norge. Sjømat og havnæringen vil få en stor og viktig plass under hele Smak 2020.

Salgs- og markedssjef i Domstein Sjømat, Arild Svensen. (Foto: Domstein Sjømat)

– Sjømat må høyere på agendaen!

Salgs- og markedssjef i Domstein Sjømat, Arild Svensen, er ikke i tvil: Han vil ha sjømaten enda et hakk opp på agendaen! Derfor stiller de mannsterke på Smak 2020.

Domstein Sjømat er en av de største leverandørene av sjømat til det norske markedet, med en årlig omsetning på ca. 700 mill. kroner og daglig distribusjon av fersk fisk og sjømat til 800 kunder.

Virksomheten omfatter både salg og distribusjon av ferske sjømatprodukter til dagligvarehandelen, storhusholdning, hoteller og restauranter i Norge.

Stiller mannsterke opp på messen

– Hva skal dere gjøre på Smak 2020?

– Vi skal vise frem mye av det vår fantastiske kyst har å by på. Bærekraftig mat og fokus på lokale råvarer havets ulike sesonger. Fra oss kommer egne kokker, sjømatspesialister og salgskonsulenter fra nord til sør. Alle landsdeler er representert og mange i vår organisasjon engasjerer seg i Smak 2020, sier Arild Svensen.

– Hvorfor er det viktig for dere å delta?

– Det er viktig for oss å ha en arena hvor vi kan vise oss frem samlet og øke kjennskapen til oss, sier han.

Les enda mer om Domstein Sjømat på Smakmessen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS