
Semifinalistene i «Årets matgledebedrift»
Både Scandic Nidelven Hotel, To Rom og Kjøkken, og cateringbedriftene 4 Service, Sodexo, De 3 Stuer og Hegstad & Blakstad er alle blant semifinalistene i «Årets matgledebedrift» 2019 – i regi Tine. Se alle semifinalistene her.
Dette er semifinalistene
Bedriftens navn | Sted |
Fazer Food Services avd. Vedal | Oslo |
Restaurant 2 Rom og Kjøkken | Trondheim |
Restaurant Kokkekollektivet | Halden |
Drømmehagen barnehage | Frekhaug |
Hegstad & Blakstad Abels Hus | Trondheim |
Scandic Hotel Nidelven | Trondheim |
Valdres Lokalmedisinske Senter | Fagernes |
Ullerud sentralkjøkken | Drøbak |
Hjertet kafè Sykehuset Østfold Kalnes | Sarpsborg |
De 3 stuer avd. Verftsgata | Trondheim |
4Service avd. Diagonale | Oslo |
4Service avd. Dronning Mauds gate | Oslo |
Sodexo avd. DNB personalrestaurant | Oslo |
De 3 stuer avd. Oslo Atrium | Oslo |
Kåring av vinner
Kåringen av Årets Matgledebedrift 2019 skjer i forbindelse med Ostens Dag i Oslo 24. oktober 2019. Finalistene inviteres inn til Oslo på dette arrangementet.
Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Vi legger spesielt vekt på TINEs produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenkning og kreativitet hver dag for å spre matglede, heter det fra Tine.
Premiene
• 1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Europ i Tallinn i Estland for to personer
• 2. plass: Matfaglig tur til Bekkjarvik Gjestgiveri og mesterkokk Ørjan Johannessen for to personer
• 3. plass: Matfaglig tur til Britannia Hotel og Speilsalen, som ledes av mesterkokk Christopher W. Davidsen for to personer
Juryen
Juryen består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, og fra Tine Partner Servering: sjef kundeutvikling Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig, Pål Jetmundsen og konkurranseansvarlig Brita Unnerud.