First Hotel Bergen Marin blir nå et Clarion-hotell.

First Hotel Bergen Marin er blitt et Clarion-hotell

31. juli overtok Nordic Choice Hotels First Hotel Bergen Marin. Hotellet, som har 151 rom og beliggenhet på Bryggen i Bergen, blir nå omgjort til et Clarion-hotell.

Nordic Choice Hotels har signert en leieavtale med eier Realforum AS om å ta over First Hotel Bergen Marin.

– Dette er et fantastisk hotell med en flott beliggenhet midt på Bryggen i Bergen. Det kommer til å passe bra inn i Nordic Choice-familien og jeg er glad for at vi i denne spesielle og tøffe tiden for turistnæringen får muligheten til å drive dette hotellet videre, sier grunnlegger av Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

151 hotellrom

Utsikten fra hotellet i Bergen.

Hotellet, som ligger på Bryggen i Bergen, har 151 hotellrom. Blant disse er det også executive-suiter med tilhørende balkong og jacuzzi. I tillegg til treningsrom og badstue, har hotellet også nyrenoverte konferanse- og møtelokaler som leies ut til både konferanser og festligheter. Den populære restauranten Gast er også en del av hotellet.

– Eiendomsselskapet Realforum AS sitt hovedfokus de siste 30 årene har vært utvikling av Bergen sentrum, sammen med de beste leietakerne vi kan finne. Dette bygget har potensial for å bli et av Bergens flotteste hotell. Vi er svært glade for at vi nå skal samarbeide med en svært kompetent hotelloperatør med vilje og evne til å skape et topp moderne hotell i hjertet av Bergen. Hotellet skal nå pusses opp og drives med høy standard ihht Choice-kjedens Clarion-konsept. Vi gleder oss til denne prosessen, sier administrerende direktør Realforum AS, Geir Hove.

Forvandles nå til et Clarion-hotell

I løpet av de kommende ukene vil hotellet forvandles til et Clarion-hotell med de kjennetegnene og servicetilbudene som det innebærer. Gjester som allerede har booket opphold på hotellet kommer ikke til å påvirkes av det nye eierskapet.

Nordic Choice Hotels er fra før av godt etablert i Bergen og har disse hotellene i havnebyen, i tillegg til det siste tilskuddet: Clarion Hotel Admiral, Comfort Hotel Bergen, Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Hotel Oleana, Hotel No 13, Quality Hotel Edvard Grieg, Clarion Hotel Bergen Airport Terminal, samt Comfort Hotel Bergen Airport Terminal.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS