Nina Bogerud Caspari. (Foto: Morten Holt)
Nina Bogerud Caspari. (Foto: Morten Holt)

Slutter etter åtte år som suksessrik hotelldirektør

Etter nesten åtte år som suksessrik hotelldirektør på Scandic Elgstua i Elverum, slutter Nina Bogerud Caspari som på hotellet. Nå er hun klar for nye oppdrag.

Publisert
Scandic Elgstua i Elverum. (Foto: Morten Holt)
Scandic Elgstua i Elverum. (Foto: Morten Holt)

Bogerud Caspari kom til Elgstua etter en periode som salgs- og markedsdirektør på Skaslien Gjestgiveri.

– Grunnet Covid-19 og den økonomiske belastningen det har påført Elgstua AS, har bedriftens ledelse og styre valgt å nedbemanne på ledernivå. Som et resultat av dette har jeg mistet jobben som hotelldirektør. Jeg hadde min siste arbeidsdag 13.august. Jeg er naturlig nok svært lei meg for denne situasjonen, men først og fremst for konsekvensen Covid-19 medfører for min flotte arbeidsplass og mine suverene kolleger gjennom snart åtte år, skriver Nina Bogerud Caspari på sin egen Facebook-side.

Dette er hennes egne ord

Nina Bogerud Caspari. (Foto: Morten Holt)
Nina Bogerud Caspari. (Foto: Morten Holt)

Dette skriver Bogerud Caspari:

Fra refleksjon og minner til nye muligheter og åpne dører.

Kjære alle flotte kolleger – venner, familie, samarbeidspartner og støttespillere.

En spesiell takk for de utrolig mange hilsener jeg har fått, vakre blomster, all omtanke og støttende ord. Det har vært og er en helt spesiell god opplevelse, og hver dag gjør dere meg utrolig stolt, glad og ydmyk – hjertelig takk.

Grunnet Covid-19 og den økonomiske belastningen det har påført Elgstua AS, har bedriftens ledelse og styre valgt å nedbemanne på ledernivå. Som et resultat av dette har jeg mistet jobben som hotelldirektør. Jeg hadde min siste arbeidsdag 13. august. Jeg er naturlig nok svært lei meg for denne situasjonen, men først og fremst for konsekvensen Covid-19 medfører for min flotte arbeidsplass og mine suverene kolleger gjennom snart 8 år.

For meg er dette er en tid for refleksjon og en tid for å minnes alle de flotte opplevelsene jeg har fått ta del i. Jeg er svært glad og takknemlig for den muligheten John gav meg for snart 8 år siden, hvor jeg fikk ta del Elgstua AS utvikling, i tett samarbeid med ham og faglig dyktige avdelingsledere. Først med åpning av Rica Elgstua i 2013, så med Scandic Central i 2017. Jeg har lært enormt og gledet meg mye.

Vi har sammen, som suverene kolleger, opplevd å bli kåret til Norges Beste hotell, Best bedrift i Elverum, 6 ganger fylkesvinner for Norges Beste frokost, Beste på Renhold og Best på service. Listen over priser og utmerkelser er lang og det er flotte kolleger som er grunnlaget for suksessen. Fortsett og levere, gjør Elverum stolt! Jeg ønsker dere alle masse lykke til.

Når en dør lukkes åpnes en ny, sa en klok og kjær kollega, den døren skal jeg nå åpne og håper på god hjelp fra deg.

Jeg vil i jobb så raskt som mulig og er klar for nye oppdrag og nye muligheter. Jeg blir glad om du hjelpe meg på vei. CV’en er klar, så ta gjerne kontakt, tlf.91131012 eller mail nina.b.caspari@gmail.com.

En varm hilsen med gode ønsker til alle mine kjære kolleger, familie og venner, flotte samarbeidspartnere og gode leverandører, til styret og ledelsen i Elgstua AS.

Det er med vemod jeg nå takker for meg som hotelldirektør ved Scandic Elgstua og Scandic Central Elverum.

Følg Nina Bogerud Caspari på Facebook her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS