Daglig leder i Kost- og ernæringsforbundet, Arnt R. Steffensen. (Foto: Kost- og ernæringsforbundet)
Daglig leder i Kost- og ernæringsforbundet, Arnt R. Steffensen. (Foto: Kost- og ernæringsforbundet)

Setter bærekraftig kjøkkendrift på agendaen

Hvordan kan vi utvikle og forbedre kjøkkendriften slik at den blir både bærekraftig og gjennomførbar i praksis? Dette spørsmålet står helt sentralt når Kost- og ernæringsforbundet inviterer til viktig konferanse på Umami Arena onsdag 15. februar 2023.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS