For å lese denne saken må du være abonnent

Priser fra 01.01.2026: Total: 2.475,- Digital: 2.000,-

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

MATVALGET

Inspirasjonsbonde Kjersti Rinde Omsted fra Opaker Gård i Grue og Matvalget-leder Leif Magne Grastveit demonstrerer hvordan et bærekraftig måltid på norske ressurser kan lages.
Inspirasjonsbonde Kjersti Rinde Omsted fra Opaker Gård i Grue og Matvalget-leder Leif Magne Grastveit demonstrerer hvordan et bærekraftig måltid på norske ressurser kan lages.

Veileder storkjøkken til å ta bærekraftige valg

Gjennom 10 år har Matvalget veiledet storkjøkken som ønsker å ta bærekraftige matvalg. Det skal de ikke slutte med med det første.

Powered by Labrador CMS