Seniorforsker Svein Halvor Knutsen justerer innstillingen på hammermøllen for å få passe store partikler av kjernede åkerbønner. (Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima)
Seniorforsker Svein Halvor Knutsen justerer innstillingen på hammermøllen for å få passe store partikler av kjernede åkerbønner. (Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima)

– Bærekraft er trolig den viktigste innovasjonsdriveren for matprodusenter

Denne uttalelsen kommer fra innovasjonsforsker hos Nofima, Sveinung Grimsby. Han legger til at dette er en viktig grunn til den store veksten innen plantebaserte erstatningsprodukter.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS