Astrid Øyre Slind, daglig leder for Klæbu Bakeri, Frode Gerhardsen, og Silje Øyre Slind.
Astrid Øyre Slind (fra venstre), daglig leder for Klæbu Bakeri, Frode Gerhardsen, og Silje Øyre Slind.

Glutenfri sponsoravtale

Det glutenfrie bakeriet Klæbu Bakeri AS inngår sponsoravtale med langrennsprofilene Astrid og Silje Øyre Slind, som begge har cøliaki.

Silje og Astrid Øyre Slind har begge cøliaki.
Silje (til venstre) og Astrid Øyre Slind har begge cøliaki.

Samarbeidet bygger på et felles engasjement for kvalitet, helse og ekte matglede.

Begge søstrene har cøliaki, og har gjennom flere år benyttet Klæbu Bakeri sine glutenfrie produkter som en naturlig del av hverdagen og idrettshverdagen. Nå blir de offisielle ambassadører for bakeriets glutenfrie sortiment.

– Trygg, glutenfri mat er avgjørende i hverdagen

– Vi er utrolig stolte over å få samarbeide med søstrene Øyre Slind. De representerer både topp prestasjoner og sterke verdier. At våre glutenfrie produkter har vært en favoritt hos dem lenge før dette samarbeidet, gjør avtalen ekstra meningsfull, sier daglig leder for Klæbu Bakeri AS, Frode Gerhardsen.

Søstrene ser også frem til samarbeidet:

– For oss er trygg, glutenfri mat avgjørende i hverdagen – både hjemme og på konkurransereiser. Klæbu Bakeri leverer produkter vi stoler på og virkelig liker, så dette samarbeidet føles helt naturlig, sier de.

Promotere glutenfrie produkter

Avtalen innebærer at søstrene Øyre Slind vil bidra i markedsføring av bakeriets glutenfrie produkter, samt delta i utvalgte aktiviteter og kampanjer.
Avtalen innebærer at søstrene Øyre Slind vil bidra i markedsføring av bakeriets glutenfrie produkter, samt delta i utvalgte aktiviteter og kampanjer.

Avtalen innebærer at de to vil bidra i markedsføring av bakeriets glutenfrie produkter, samt delta i utvalgte aktiviteter og kampanjer.

Klæbu Bakeri vil på sin side fortsette å utvikle smakfulle og trygge glutenfrie produkter for både idrettsutøvere og alle som trenger et glutenfritt kosthold.

Klæbu Bakeri AS er et 100 % glutenfritt norsk bakeri som leverer gode og trygge glutenfrie produkter til dagligvarebutikker og serveringsmarkedet i hele Norge.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS