Bølgen & Moi med nytt konsept på Tjuvholmen

10 år etter at Bølgen & Moi etablerte seg som første restaurant på Tjuvholmen, har de gitt seg selv blanke ark, og laget et helt nytt restaurant- og barkonsept. I dag, 28. mars, er det klart for gjenåpning.

Publisert

Med 10 minutters lunsjgaranti, eget skalldyrkjøkken, en av Norges beste vinkjellere og spektakulære kunstsamarbeid med Per Fronth og BROSLO, og nye tilskuddet Bar Bastard som får en av Oslos største uteserveringer, håper restauranten å trekke til seg mange gjester.

«Lista er lagt høyt for å overgå forventningene til turister som har sett og smakt alt, travle jobbfolk og naboer på jakt etter et avslappet og hyggelig stamsted», heter det i en pressemelding.

– Forsøkt å lage vår drømmerestaurant

– Vi har tenkt på oss selv som gjester og forsøkt å lage vår egen drømmerestaurant. Nå håper vi det faller i smak. Vi skal fortsatt være et brasserie, men med mer sjømat enn før. Menyen blir sesongbasert med internasjonale oppskrifter og norske råvarer, sier administrerende direktør i Bølgen & Moi, Harald Berger.

Han fortsetter: – Det er vanskelig å trekke frem en favorittrett, men med et eget, helt nytt skalldyrkjøkken har vi en klar ambisjon om å lage Norges beste skalldyrplateau.

10 minutters lunsjgaranti

– Vi har trent omtrent hver dag siden vi stengte arbeidet for å være først ut i Norge med en slik lunsjgaranti. De norske jobblunsjene er effektive, og vi som driver i restaurantbransjen må tilpasse oss det, fastslår Berger.

Han forteller at sansene også vil bli utfordret av utsmykkingen. Per Fronth har laget flere nye verk spesialtilpasset restauranten, som pryder veggene og menyen. På Bar Bastard er kunsten signert BROSLO.

Lanserer retrobaren Bar Bastard

Etter ombyggingen er det 220 sitteplasser inne, 28 i baren Bar Bastard og hele 350 sitteplasser ute, fordelt på begge langsidene av restauranten.

Eier Selvaag Eiendom tror nye Bølgen & Moi på Tjuvholmen vil skape mye liv i gatene igjen når de gjenåpner.

– Vi kunne ikke hatt en bedre inngangsport til Tjuvholmen enn Bølgen & Moi. Det har alltid vært en folkekjær restaurant. Med Bar Bastard og den utvidede uteserveringen er jeg sikker på at Bølgen & Moi vil trekke enda flere gjester til Tjuvholmen, som hele området vil ha glede av, sier markeds- og utleiedirektør Hege Wolff-Skjelbred Hatlemark i Selvaag Eiendom.

Nye Bølgen & Moi i Tjuvholmen Allé 5 gjenåpnes tirsdag 28. mars.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS