Inngangen til Hotel Norge. (Foto: Fransisco Munoz)
Inngangen til Hotel Norge. (Foto: Fransisco Munoz)

Hotel Norge by Scandic er offisielt åpnet

3000 bergensere trosset regnværet og deltok på gratiskonsert med Sigrid, mens over 600 inviterte gjester fikk oppleve intimkonsert med Röyksopp da Hotel Norge by Scandic ble offisielt åpnet torsdag 27. september.

Publisert
Hotel Norge by Scandic. (Foto: Fransisco Munoz)
Hotel Norge by Scandic. (Foto: Fransisco Munoz)

Hotel Norge åpnet dørene i juni i år etter å ha vært stengt for total renovering i nesten to år. Likevel var det var først i går at den offisielle åpningen fant sted ettersom møterom og ballsal har blitt pusset opp i sommer.

– At så mange bergensere trosset gråværet og stilte opp sammen med hotellets gjester og ansatte var helt fantastisk. Dette ble en fest jeg sent vil glemme, sier administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold, i en pressemelding.

3000 møtte opp da Hotel Norge i Bergen ble offisielt reåpnet. (Foto: Scandic Hotels)
3000 møtte opp da Hotel Norge i Bergen ble offisielt reåpnet. (Foto: Scandic Hotels)

Hyllet byen

Åpningsfesten og gratiskonsertene var en hyllest til Bergen. Både Sigrid og Hot 8 Brass Brand fra New Orleans spilte for bergenserne utenfor Hotel Norge. Senere på kvelden var 600 inviterte gjester med på intimkonsert med Röyksopp.

Foto: Fransisco Munoz
Foto: Fransisco Munoz

– For en kveld og for en begeistring blant alle som møtte opp. Åpningsfesten ble akkurat et slikt møte mellom byen og hotellet som vi hadde drømt om. Nå ser vi frem til å arrangere mange flere gode opplevelser for lokalbefolkning og gjester i tiden fremover, sier hotelldirektør Lise Solheim Haukedal.

Ballsal og møterom i moderne drakt

Gjennom hele sommeren har byggearbeidene pågått for å gjøre møteromsavdelingen klar til en travel høst. Sist uke åpnet endelig hotellets moderne møterom med en nordisk look, deriblant «Ballroom» med kapasitet på inntil 250 gjester

Lise Solheim Haukedal er hotelldirektør på Hotel Norge by Scandic. (Foto: Fransisco Munoz)
Lise Solheim Haukedal er hotelldirektør på Hotel Norge by Scandic. (Foto: Fransisco Munoz)

Hotellets nye Meeting Studios har topp moderne, lyse og fleksible møterom med fantastisk utsikt over Lille Lungegårdsvann. Gjestene kan velge mellom tre lekre Studios med fleksible løsninger, fire Studios med plass inntil tolv personer, en eksklusiv Studio Suite med behagelig lounge og plass inntil tolv personer. I tillegg til tre flotte «chambre séparée» med plass inntil åtte personer.

– Vi har fått en drømmestart. Gjestene har strømmet til hotellet og tilbakemeldingene har vært gode. Nå er vi glade for at også møterommene er ferdige slik at gjestene kan utnytte alle hotellets fasiliteter til det fulle, sier Haukedal.

Trekkplaster for nye nasjonaliteter

I sommer har Hotel Norge allerede rukket å bli et naturlig valg for nasjonaliteter som har vært lite representert blant turistene i Bergen. Nordmenn er naturlig nok den største gjestegruppen. Mer overraskende er det kanskje at Midtøsten, ledet an av De Forente Arabiske Emirater, Saudi Arabia og Qatar, er hotellets nest største marked, etterfulgt av USA.

Dette er kjøpesterke turister som ønsker seg overnatting og aktiviteter av svært høy kvalitet når de besøker Norge. Som eneste hotell i Bergen har vi egen livsstils-concierge i Yngve Hansen, og hans viktigste arbeidsoppgave er nettopp å legge til rette for unike opplevelser for våre gjester. Et eksempel er at vi i løpet av kun seks uker i sommer har videreformidlet helikopterturer for millionbeløp, sier Solheim Haukedal i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS