Den nyoppussede frokostsalen på Thon Hotel Orion. (Foto: Thon Hotel Orion)

Fra Bergen Brygge til Orion

Thon Hotel Bergen Brygge skifter navn til Thon Hotel Orion og tar dermed tilbake sitt opprinnelige navn, Orion.

Publisert
Thon Hotel Orion får 219 nyoppussede hotellrom og to nye suiter. Bildet viser et nytt Superior Room på hotellet. (Foto: Thon Hotel Orion)

Hotelldirektør Dag Djupesland forteller at Orion-navnet har historiske røtter i Bergen, og at mange gjester gleder seg over at hotellet nå heter Thon Hotel Orion igjen.

– Det Bergenske Dampskibsselskab bygde Hotel Orion i 1957. Selskapet eide også en rekke passasjerbåter som seilte til Amerika og England, og alle båtene fikk navn etter stjerner og stjernetegn. Hotel Orion var et populært hotell blant turister som besøkte Bergen, sier direktør ved Thon Hotel Orion, Dag Djupesland.

Orion-navnet har vært i bruk

Thon Hotel Orion totalrenoveres og får blant annet treningsrom, seks møterom, restaurant, bar med åpen peis, uteservering og lounge i toppetasjen med fantastisk utsikt. Bildet viser et av de nye badene. (Foto: Thon Hotel Orion)

– Til tross for at vi de siste 12 årene har brukt hotellnavnet Bergen Brygge, så har mange av våre norske og utenlandske gjester fortsatt å bruke Orion-navnet. Nå når Olav Thon har totalrenovert hotellet var det naturlig å ta tilbake navnet Orion, og nå heter det altså Thon Hotel Orion. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på navneendringen allerede – av både nordmenn og gjester fra utlandet, sier Djupesland.

Thon Hotel Orion blir helt nyoppusset

Thon Hotel Orion, som ligger i Bradbenken 3 i Bergen, gjennomgår nå en omfattende totalrenovering og fremstår som et helt nytt hotell når det er helt ferdig i juni 2017.

– Thon Hotel Orion vil ha 219 nyoppussede hotellrom, to nye suiter, hypermoderne treningsrom, seks møterom, restaurant, bar med åpen peis, frokostsal, uteservering og lounge i toppetasjen med utsikt mot Byfjorden, Rosenkrantztårnet og Håkonshallen. Hotellet har en fin beliggenhet i historiske omgivelser på Bryggen i Bergen, sier Djupesland.

Thon med fire hoteller i Bergen

– Vi har lagt stor vekt på teknologi under oppussingen, men også på design og mat, som er tre satsingsområder for Thon Hotels. Bergen er en viktig by for oss. Vi har fire hoteller: Thon Hotel Bristol Bergen, Thon Hotel Bergen Airport, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen og Thon Hotel Orion. Vi gleder oss veldig til å vise frem Thon Hotel Orion som er helt nyoppusset - til både bergensere og folk som kommer utenbys fra, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS