Nytt om navn
-
Storslagent i Bekkjarvik
-
Hansa Borg/Solera styrker vinteamet
-
Røde Kors-heder til Olav Thon
-
Dansk Bocuse d’Or-deltaker allerede klar
-
Kåret til «Årets kjøkkensjef» i NKL
-
Kyrre Dybdal er ny NKL-president
-
Årets lærebedrift
-
Årets Styreleder i NKL
-
Kåret til «Årets Young Chef»
-
Årets andre Horeca-magasin på vei
-
Forlater Sommerro for hotellsatsing i Fredrikstad
-
Håkon Solbakk blir sjef for Speilsalen
-
De norske vinnerne i Bartender’s Choice Awards 2023
-
Serverer kjøtt du knapt får noe annet sted i landet
-
Fra kokkelærling til hotellsjef på Hotell Frøya
-
55. årgang med magasinet Horeca
-
Utsatt påmeldingsfrist for Årets unge kokk
-
Classic Norway Hotels satte pris på sine egne
-
Fra Sommerro til Festningshotellene
-
Ny sjef for Oss Craft Distillery
-
Seier til Norge i Global Young Chefs Challenge-kvalifiseringen
-
Ny, stor restaurantsatsing
-
Kjent ølekspert har startet importselskapet Kräft Beer
-
Ambassaden-sommelier hevdet seg i VM
-
Overtar som sjef på familiehotell
-
Se bilder fra Umami Arena
-
Til topps i Jeunes Chef Rôtisseurs og Jeunes Sommeliers
-
Vant NM i konditorkunst
-
Gjev pris til Geitmyra for satsing på ungdom
-
Ny sjef for Tak Oslo
Hotell
-
Storslagent i Bekkjarvik
-
Alle Choice-hotellene tar i bruk Mills sitt nye smør
-
Unike Hoteller skal drive Tollboden i Kragerø
-
Festningshotellene skal samarbeide med Strawberry
-
Nordic Choice med milliardinvestering
-
Kåret til «Årets kjøkkensjef» i NKL
-
Drømmeutplassering på Gran Canaria-hotell
-
Bransjevinner i «Sustainable Brand Index 2023»
-
Årets andre Horeca-magasin på vei
-
Scandic i bærekrafttoppen
-
Forlater Sommerro for hotellsatsing i Fredrikstad
-
Serverer kjøtt du knapt får noe annet sted i landet
-
Fra kokkelærling til hotellsjef på Hotell Frøya
-
55. årgang med magasinet Horeca
-
Melder oppbud, søker nye drivere til restaurant
-
Thon Partner Sortland åpner i dag
-
Utvider sin nettbaserte bestillingsplattform for møter og arrangementer
-
Fire nye partnerhotell for First Hotels
-
Classic Norway Hotels satte pris på sine egne
-
Scandic åpnet nytt hotell i Frankfurt i Tyskland
-
Her kan du bo i ett med naturen
-
Fra Sommerro til Festningshotellene
-
Har fått Doga-merket for design og arkitektur
-
Lindesnes-hotell skal være vertskap for brannsport-NM 2023
-
Vil selge Nord-Norges eldste hotell
-
Thorvaldsen fikk bransjens høyeste utmerkelse
-
Åpner hotelldørene i ny TV 2-serie
-
Horecabransjens støttespiller
-
Skal bli annerledeshotellet
-
Store utbyggingsplaner for Kongsvinger-hotell
Restaurant
-
Storslagent i Bekkjarvik
-
Uteservering i vår og sommer?
-
Har du en kandidat til Matprisen 2023?
-
Arrangerer mat- og drikkefestival på Tjuvholmen
-
Elevene tok over restauranten
-
Årets andre Horeca-magasin på vei
-
Serverer kjøtt du knapt får noe annet sted i landet
-
55. årgang med magasinet Horeca
-
Melder oppbud, søker nye drivere til restaurant
-
Vil du bli Pincho Nations neste franchisetaker?
-
Svensk kystregion på anerkjent restaurantliste
-
Tre Stuer og Bar blir til Pom Bistro
-
Bærekraftig mat har gitt flere bestillinger
-
Ny, stor restaurantsatsing
-
Ambassaden-sommelier hevdet seg i VM
-
Ny sjef for Tak Oslo
-
Norges beste pizzabaker
-
Vant Årets grønne kokk 2023
-
Horecabransjens støttespiller
-
Håper på ny drift på Festningen restaurant
-
Norske Lett har valgt svensk systemleverandør
-
Ungdommer tar over anerkjent restaurant
-
Anerkjent Oslo-restaurant brenner
-
Flere nyåpninger i Mathallen
-
Årets første Horeca-magasin på vei til din postkasse
-
Matbransjen kaster mat for åtte milliarder kroner
-
Vil du drive serveringsdrift i Oslo ladegård?
-
Britannia har Norges beste vinkelner
-
Historisk god sesongstart for Hemsedal
-
Fra Dubai til Den Glade Gris
Bocuse d'Or
-
Fra matversting til måltidsdestinasjon
-
Dansk Bocuse d’Or-deltaker allerede klar
-
«Årets kokk» til Stavanger
-
Medaljestatistikk i Bocuse d'Or og Bocuse d'Or Europe
-
Sølv til Norge i Bocuse d'Or 2023
-
Danmark vant overlegent
-
Storfornøyd Bendi etter Bocuse d'Or-innsatsen
-
Bendis meny i Bocuse d’Or 2023
-
Endelig skal Bendi i aksjon i Bocuse d'Or
-
Klare for Lyon og Bocuse d’Or
Hotellfrokost
-
Trøndersk frokostdominans
-
Tre finalister i Twinings Best Breakfast 2022
-
Klare for semifinalen i kåringen av landets beste hotellfrokost
-
400 000 hotellfrokoster reddet gjennom Too Good To Go
-
Restaurantopplevelse i havgapet
-
Slik løses frokosten
-
Buffet-forbudet oppheves
-
Frokostservering med kuvertporsjoner
-
Ingen frokostkåring i 2020
-
Scandic Nidelven vant frokostkåringen - knepent
Drinker og drinkoppskrifter
-
Unike cocktails fra Himkok
-
Cocktails på fat
-
150 år med Lillet
-
En av sommerens drinker
-
Kan bli en av sommerens favoritter
-
Drinker med Nuet Dry Aquavit
-
Kast glans over nasjonaldagen
-
Påskedrink med smak av appelsin
-
Fyldig og elegant rom
-
Mocktail på Steffensens bokmeny
-
Slik infuserer du vodka
-
Tenk nytt – Pink «Different»
-
Sommerdrinker med smak av cognac
-
Hibiskus og salt karamellskum er sommerens smaker
-
Lanserer boule- og ginopplevelse i Oslo
-
Smaken av nordisk sommer
-
«Milkshake» med Amarula
-
Vant med drink inspirert av norsk landbruk
-
Fyll cocktailglasset med norske råvarer
-
Fredagscocktail fra Steffensen
-
Lanserer alkoholfri Martini
-
Honninglikør i vinterens drinker, desserter og godteri
-
Absolut(t) noe utenfor boksen
-
Håndverksgin fra Piemonte
-
1,6 millioner flasker Harahorn Gin på fem år
-
Naturlige drinker til lysere dager
-
Ny svensk alkoholfri sprit
-
Cocktails med whisky til kalde vinterdager
-
Alkoholfri aperitiff lanseres i Norge
-
En forfriskende måte å nyte champagne
-
Drinker med gin med jordbær
-
Påskedrinker med cognac
-
Jonas Junges jule- og nyttårsdrinker
-
En forfriskende gløgg
-
Portvinens hemmeligheter
-
Kongen av Martini
-
Gjev seier for Himkok-bartender
-
Bartendere med søkelys på bærekraft
-
Serverer en alkoholfri sprit!
-
Trondheim Cognac Expérience for første gang
-
Hete cubanske netter i Tønsberg
-
Sommerdrinker med Hellstrøm og Åbom
-
Få smaken på GT
-
En ordentlig norsk 17. mai-drink
-
Palmer Spirits lanserer vodka og gin
-
Seiret med «A very Odd Collins»
-
Til topps i bartenderkonkurranse
-
Lanserer økologisk gin
-
Fem julecocktails til årets festsesong
-
Fire drinker med Absolut Uncover
Horecajus fra Kluge
-
Styrket satsing på juridisk rådgivning til Horecas lesere
-
Gratis webinar med Horecas faste arbeidsrettseksperter
-
Korona-endringer: Nyttig og praktisk om økonomiske tiltak og frister, betaling og lempninger på skatte og avgiftsområdet
-
Slik gjennomfører bedriften din en nødvendig permittering
-
Webinar om permittering på grunn av koronakrisen
-
Koronaviruset: Siste nytt for arbeidsgivere i horecabransjen
-
Koronaviruset – dette må du vite om permittering, sykepenger og arbeidsgivertiltak
-
Nå må du oppdatere rutinene for varsling på arbeidsplassen
-
Kostnadsdekning til arbeidstakers utdanning
-
Rett og galt når du lager sluttavtaler
-
Endring av stilling og arbeidsoppgaver
-
Ett år med GDPR i horecabransjen
-
Enklere merverdiavgift med én sats?
-
Leveranser til offentlig sektor – fallgruver og kjøreregler
-
Vanskelige arbeidstakere