Dalseng overtar BFSN igjen

Steinar Stensson avslutter som daglig leder for Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører (BFSN) i Norge. Styreleder og tidligere daglig leder Arne Dalseng blir arbeidende styreleder i en overgangsperiode.

Publisert

– Det er riktig at Steinar Stensson slutter som daglig leder i BFSN 29. februar, etter knapt et halvt år i stillingen, bekrefter Arne Dalseng overfor magasinet Horeca/Horecanytt.no.

Overtok i fjor

Arne Dalseng var daglig leder fra 2003 til september 2015. I en periode fremover blir han arbeidende styreleder etter at daglig leder Steinar Stensson slutter 29. februar. (Foto: Morten Holt)

Steinar Stensson overtok som daglig leder i den store bransjeforeningen 1. september 2015. Han kom da fra Lilleborg, der han hadde vært i 31 år.

Arne Dalseng hadde frem til 1. september i fjor ledet foreningen i over 12 år. Da Stensson overtok, ble Dalseng styreleder i foreningen, som har vokst kraftig fra 2003 og frem til nå, og blitt en markant og synlig aktør i bransjen.

– Smidig og god overgang

– Jeg har nå satt meg godt inn i det som har skjedd det siste halve året, og blir nå arbeidende styreleder frem til årsmøtet i BFSN i april. Deretter blir jeg leder av foreningen til vi får en ny daglig leder i BFSN på plass. Den prosessen går vi i gang med så snart som mulig. Vi skal gjøre det beste for å få til en smidig og god overgang, sier Arne Dalseng, som runder 70 år på forsommeren.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS