Illustrasjonsfoto: Morten Holt

BI søker nye leverandører og serveringskonsepter

Handelshøyskolen BI søker nye serveringskonsepter for Bergen, Trondheim og Oslo. Handelshøyskolen BI er på let etter et nye leverandører for mat og drikke på tre av campusene. Alle kontrakter vil ha oppstart sensommeren 2021.

lBI har søkelys på godt, næringsrikt og variert tilbud på mat og drikke til studenter og ansatte, samt at bærekraft er et viktig element som går igjen i alle deler av anbudet.

Mer om de tre stedene

De nye serveringskonseptene omfatter følgende steder og omfang:

Bergen – en aktør

Campus Bergen er BIs nest største campus og holder til i morderne lokaler sentralt på Møhlenpris, like ved sjøen. Det er om lag 2500 studenter og ansatte tilhørende bygget og det er på ca. 9500 kvadratmeter fordelt på tre etasjer.

Studentkantine, vending, kaffebar og studentkro.

Trondheim – en aktør

Campus Trondheim ligger sentralt på Brattørkaia i et moderne og miljøvennlig bygg som stod ferdig i 2018. Det er om lag 1500 studenter og ansatte tilhørende til bygget og det er på 8500 kvadratmeter fordelt på fem etasjer.

Studentkantine, vending, kaffebar og studentkro.

Oslo - flere aktører

Campus Oslo holder til i moderne undervisnings- og kontorbygg i Nydalen i Oslo. Det er om lag 17 000 studenter, 700 ansatte og 300 personer hos leietakere i bygget som er på ca. 92 500 kvadratmeter.

3 serveringssteder (en studentkantine og to personalrestauranter).

2 kaffebarer.

Vendingmaskiner.

Det er mulig for leverandør å levere tilbud på flere enheter. Søknadsfrist er 26.februar kl. 12.00.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er en forskningsbasert utdanningsinstitusjon med ca.21.700 studenter. BI er en uavhengig vitenskapelig handelshøyskole. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvor formålet ene og alene er undervisning og forskning innen ledelse, administrasjon, økonomi og markedsføring.BI er i hovedsakselvfinansiert gjennom skolepenger, men ca.22% av inntektene kommer gjennom statsstøtte. Visjonen er å være en ledende handelshøyskole i Europa med livslang læring som grunntanke. Handelshøyskolen BI er lokalisert i fire byer i Norge med nye og moderne campuser i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS