May Britt Hansen er ansatt som prosjektleder for Bocuse d’Or Europe 2024. (Foto: Trondelagfylke.no)

Prosjektleder for Bocuse d’Or Europe 2024

May Britt Hansen er ansatt som prosjektleder for Bocuse d’Or Europe i 2024, der Trondheim og Trøndelag er vertskap. Hun kommer fra stillingen som prosjektleder for Europeisk matregion (ERG).

May Britt Hansen var en av 11 søkere til stillingen. Hun tiltrer 1. januar 2023.

I mars 2024

Bocuse d’Or Europe er et stort internasjonalt arrangement som er tildelt Norge med Trøndelag som arena og vertskap i 2024.

Det er Trondheim kommune, Næringsforeninga i Trondheimsregionen og Trøndelag fylkeskommune som eier prosjektet i Trøndelag.

I mars 2024 vil 20 europeiske nasjoner innta Trondheim Spektrum for å delta i Bocuse d'Or Europe, og delta og kjempe om tittelen europamester i kokkekunst og om 10 plasser til VM i Lyon i 2025.

Overordnet får May Britt Hansen ansvaret for å planlegge, koordinere og lede gjennomføringen av prosjektet i sin helhet, skriver Trondelagfylke.no.

– Stor evne til å utvikle og lede

– Vi i styringsgruppa for Bocuse d’Or er svært glade for at vi får en så kvalifisert og dyktig prosjektleder som May Britt Hansen. Som prosjektleder for Trøndelag og Trondheim som Europeisk matregion i 2022, har hun vist at hun har stor evne til å utvikle og lede satsinger som involverer hele matmiljøet i Trøndelag, sier Kirsten Indgjerd Værdal, som er direktør for plan, næring og kulturminner i Trøndelag fylkeskommune og medlem av styringsgruppa for Bocuse d’Or Europe.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS