Sebastian Gibrand skal representere Sverige i Bocuse d’Or Europe i 2018 og forhåpentligvis i Bocsue d’Or i 2019. (Foto: Viktor Fremling)

Dette er Sveriges nye Bocuse d’Or-deltaker

Sebastian Gibrand (29), som har vært kaptein for det svenske kokkelandslaget, vant det svenske uttaket til Bocuse d’Or, og blir en av Christian A. Pettersens hardeste konkurrenter i Bocuse d’Or Europe i Torino neste år og i Bocuse d’Or i Lyon i 2019.

Publisert

Gibrand vant det svenske uttaket etter å ha servert en vegetarrett og en lammerett. Juryen, som besto av blant andre Henrik Norström, Markus Aujalay, Mathias Dahlgren, Adam Dahlberg og Philip Tessier (coach for USAs lag som vant Bocuse d’Or 2017), var klar i sin dom, selv om konkurransen var knivskarp: Gibrand leverte aller best.

– Her leverte alle kandidatene prestasjoner i verdensklasse, noe som lover godt foran de to neste Bocuse d’Or-konkurransene, uttaler president i «Svenska Bocuse d’Or Akademien» og juryens leder, Henrik Norström.

Sebastian Gibrand kommer opprinnelig fra Helsingborg, men har bodd mange år i Stockholm. Han har blant annet arbeidet på prisbelønte Oaxen Krog & Slip og Studio Franzén. Siden 2011 har han drevet sitt eget firma Gibrands Gastronomi i Stockholm.

Her kan du lese hva Gibrand serverte i den svenske finalen

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS