Kjetil O. Småge blir daglig leder for utelivssatsingen Hundholmen Brygghus & Gastropub, som åpner i Bodø i slutten av oktober. (Foto: Mariell Tverrå Løkås, Bodonu.no)

Ny utelivssatsing i Bodø

Hundholmen Brygghus & Gastropub i Bodø åpner i november. Det nye bryggeriet og serveringsstedet på totalt 600 kvadratmeter er over to etasjer med restaurant/pub, bryggeri, selskapsrom, vinrom og to barer, samt uteservering når været tillater det. Totalt skal det være plass til 450 gjester.

Publisert

Hundholmen Brygghus holder til i de gamle lokalene til Rock Café. De som står bak nyskapningen i Bodø er Erik Tostrup, Andreas Spørck og Kjetil O. Småge. Tostrup og Spørck eier og driver også prisbelønte Bjørk og Omha i byen. Kjetil O. Småge blir daglig leder for Hundholmen Brygghus & Gastropub.

– Jeg er tilbake i bransjen etter tidligere å ha drevet steder som Min Plass og Bryggerikaia, opplyser Småge.

God mat, godt øl, god vin

To kokker, begge med bakgrunn fra Bjørk, er klare for å kokkelere på det flunkende nye kjøkkenet.

Matkonseptet skal knyttes opp mot drikkeutvalget. Det skal ikke bli noen «fancy gourmetplass», som Småge beskriver det, men et upretensiøst sted med god mat. Det blir eget vinrom, i tillegg til at brygghuset skal servere et bredt utvalg øl i tillegg til eget brygg.

– Uansett hva du liker å drikke, skal du finne det her, sier Småge til Bodonu.no.

Bryggeriet blir hjertet

Bryggeriet som blir selve hjertet hos det nye utestedet. I alt 25 tanker, hver på mellom 300 og 500 liter, er produsert i Kina, og skal forhåpentligvis være klare til åpningsfesten i slutten av måneden.

– Dette er den råeste satsingen i utelivet i byen siden Bryggerikaia. Og det er jo over 10 år siden, sier Småge, som selv var en av gründerne bak det som nå blir en konkurrent.

Jobb til mellom 40 og 50 personer

Stedet er nå godt i gang med å ansette folk, og Småge antar at mellom 40 og 50 ansatte vil få jobb på det nye utestedet i Bodø.

Les mer om utelivssatsingen i Bodø på Bodonu.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS