Illustrasjonsfoto: Odd Henrik Vanebo

Burger King med tiltak mot smittespredning

Nå er det kun mulig å handle «take-away», i «drive-thru» og gjennom hjemlevering hos Burger King. Det vil si at våre sitteplasser ikke vil være tilgjengelig for gjestene.

Tiltaket ble innført fra klokka 16 torsdag 12. mars for å hindre smittespredning av koronaviruset, og gjelder samtlige Burger King-restauranter i Norge.

Hindre spredning

Det viktigste for oss nå er å bidra til å begrense smitterisiko for våre gjester og medarbeidere. Vår vurdering er derfor å kun holde åpent for drive-thru, take-away og hjemlevering, sier administrerende direktør i Burger King Norge, Rune Sandvik.

Tiltaket iverksettes fra klokken 16.00 i dag. Dette gjelder alle Burger Kings restauranter i Norge.

Har iverksatt flere tiltak

Vi har vurdert situasjonen forløpende hele veien. Informasjon til våre ledere og medarbeidere har vært helt avgjørende i prosessen så langt. Ekstra tiltak for hygiene og renhold er allerede blitt implementert, sier Sandvik.

Hjemlevering foregår via tredjepartsleverandører, der Burger King har samarbeidsavtaler med Foodora, Wolt og Just Eat.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS