Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Burger rett til hotellsengen

Nå kan hotellgjestene bestille mat fra Oslos beste restauranter gjennom foodoras applikasjon, levert gratis, direkte til hotellrommet på Comfort Hotel Xpress Youngstorget og Comfort Hotel Xpress Central Station.

Publisert

– Vi elsker nye og innovative løsninger. Derfor er gleden stor over at vi har fått til et samarbeid med foodora. Nå kan gjestene bestille mat fra Oslos beste restauranter, levert gratis, rett til hotellsenga, sier markedsdirektør i Comfort Hotels, Pouria Ruhi.

Sterk vekst

Foodora har blitt en suksess siden lanseringen i juli 2015. Flere av Oslos beste restauranter, som Kamai, Cru Vin & Kjøkken og Eataly, er tilgjengelige på plattformen.

Selskapet har hatt en snittvekst på 120 prosent i nye bestillinger i måneden siden oppstarten

Enkelt

– I Comfort Hotel Xpress har vi funnet en partner som har den samme filosofien som oss i foodora, nemlig å tilby et kvalitetsprodukt som er enkelt å bruke, uten at det koster skjorta. Som reisende er det vanskelig å finne fram til den riktige restauranten når du er på besøk i en ny by, og ofte ønsker man å slappe av på hotellrommet for å lade opp batteriene til morgendagens gjøremål. Nå kan man slå to fluer i en smekk, og jeg er sikker på at dette er et tilbud som blir verdsatt, sier Camilla Kildal, markedssjef foodora i en pressemelding.

– Leken hotellopplevelse

Comfort Hotel var først ute i Norden med check-in maskiner, mobile dørnøkler og forrige måned åpnet Comfort Hotel Karl Johan, Nordens første hotell med eget musikkstudio.

– I Comfort Hotel jobber vi kontinuerlig med å fornye hotellopplevelsen ved å tilby produkter du ikke finner hos andre hotellkjeder. Vår ambisjon er å være alternativet for de som ønsker seg en leken hotellopplevelse som forenkler hverdagen, sier Pouria Ruhi.

Les mer om Comfort Hotels i magasinet Horeca (nummer 3), som denne uka skal være hos abonnentene.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Comfort Hotels

Comfort Hotels er urbane hoteller for reisende, som ønsker å bo sentralt.

Det finnes 21 hoteller i Comfort Hotels i Norge (inkludert Comfort Hotel Xpress), i tillegg til 12 i Sverige og ett i Litauen.

Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, et av Nordens ledende hotellselskaper med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. 

Les mer på Nordicchoicehotels.no/comfort/

Powered by Labrador CMS