Mot rekordvinter på Norefjell

Sterk pågang fra danske og svenske gjester som en følge av svak norsk krone gjør årets vinter til den beste hotelldirektør Anne Rustberggard Varden på Norefjell Ski & Spa kan huske.

Publisert

Med kun noen få dager igjen til vinterferieukene starter på Østlandet er det snart utsolgt på Norefjell Ski & Spa.

Enormt stor pågang

– Vi opplever enormt stor pågang, og var utsolgt for leiligheter i vinterferien allerede tidlig i høst. Det er fortsatt noen ledige hotellrom og suiteleiligheter, men det begynner å bli få, sier Anne Rustberggard Varden i en pressemelding.

Varden forventer en vekst i perioden januar til april på 10 prosent sammenlignet med tilsvarende periode i 2014. Hun gir gode vintre og en svak norsk krone mye av æren for oppgangen.

40 prosents økning fra Sverige og Danmark

– Vi har selvfølgelig mye besøk fra norske gjester, men vi har også registrert en 40 prosent økning i gjester fra Sverige og Danmark. Norge har virkelig blitt et populært alternativ til fjellområdene i kontinental-Europa. Det har tatt fullstendig av i januar, med 20 prosent økning i omsetning sammenlignet med januar 2014, sier hun.

Leilighetssalg skutt fart

Varden kan også fortelle at leilighetssalget gjennom Norefjell Resort har skutt fart. I 2015 ble hele 45 leiligheter solgt.

– Dette er vi svært fornøyd med. Tidligere har vi solgt et par i året. Fjorårets salgstall viser hvor høy interessen er for å feriere på Norefjell, og det er vi jo glade for, sier hun.

Les mer på Norefjellskiogspa.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS