Konrad Sel med utstillerkartet i Vikingskipet for Østlandske Storhusholdning 2023, som arrangeres 18. og 19. oktober.
Konrad Sel med utstillerkartet i Vikingskipet for Østlandske Storhusholdning 2023, som arrangeres 18. og 19. oktober.

Inviterer til «speed date» for horecabransjen

Under fagmessen Østlandske Storhusholdning 2023 nå i oktober vil NHO Reiseliv sammen med NAV satse tungt på å rekruttere motiverte medarbeidere til horecabransjen.

Publisert

«Jobbsøkerdagen» arrangeres under fagmessen, som arrangeres i Vikingskipet i Hamar 18. og 19. oktober 2023, men allerede nå kan du både som arbeidsgiver og arbeidssøker melde din interesse.

Alle utstillerne under fagmessen, samt alle NHO-medlemmer uavhengig om de deltar på messen eller ikke, kan melde inn ledige stillinger de måtte ha i fremtiden. Disse stillingene vil NAV markedsføre bredt i alle sine kanaler.

«Speed date» begge dager

I tillegg etableres det et «speed-date»-område begge dagene (klokka 12-14), der arbeidssøkere og arbeidsgivere kan møtes og knytte kontakt.

Du kan gå inn på nhoreiseliv.no/jobbsokerdagen-hamar for å lese mer om hvordan du kan informere om ledige stillinger, eller om du selv som søker velger å melde din interesse.

Over 160 utstillere

– Som arrangør av fagmessen er dette en glimrende aktivitet som er svært godt mottatt av NHO og NAV. I tillegg til selve «speed-daten», kan de også gå rundt i messeområdet å la seg friste til å kanskje begynne å jobbe innenfor denne næringen. Per dato er det over 160 utstillere påmeldt så dette ser ut til å bli tidenes beste utgave av Østlandske Storhusholdning, sier en begeistret messegeneral Konrad Sel.

Viktig satsingsområde for NHO

Fra venstre Konrad Sel (prosjektleder Østlandske Storhusholdning), Mette Rokseth (NHO Innlandet), Anders Langset og Svetlana Meteleva (begge NAV).
Fra venstre Konrad Sel (prosjektleder Østlandske Storhusholdning), Mette Rokseth (NHO Innlandet), Anders Langset og Svetlana Meteleva (begge NAV).

– For NHO er dette et viktig satsingsområde, og vi håper alle våre medlemmer, og utstillere melder inn ledige jobber og hva slags kompetanse de etterspør i fremtiden. Det er hard kamp om arbeidskraften og sammen med NAV vil vi kunne få flere til Vikingskipet for å vise hva slags muligheter det ligger innen denne bransjen for spennende jobber, sier nylig tiltrådt distriktssjef for NHO Reiseliv, Mette Rokseth.

NAV med eget servicepunkt

– Under messen vil NAV være stede med et eget servicepunkt. Her kan du som arbeidsgiver få råd og veiledning knyttet til inkluderende rekruttering, arbeidsmiljø, forebygging og oppfølging av sykefravær, tilrettelegging på arbeidsplassen, samt muligheten for kvalifiserende tiltak og utdanning. I tillegg vil det begge dager arrangeres en matchearena mellom arbeidsgivere med rekrutteringsbehov og jobbsøkere, sier Svetlana Meteleva i NAV Innlandet.

Les alt om Østlandske Storhusholdning her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS