Hotelldirektør Robert Holan sammen med Petter A. Stordalen. (Foto: Nordic Choice Hotels)

1700 vil arbeide på Clarion Hotel Oslo

Når Clarion Hotel Oslo åpner dørene sommeren 2019, har 100 av de nye medarbeiderne blitt valgt ut gjennom «Talentjakten», som ble arrangert søndag 3. mars. 1700 personer deltok i utvelgelsen.

Publisert

– På «Talentjakten» ser vi etter personlighet, talent og individualitet. Det spiller ingen rolle om du er ung eller gammel, heter Ali eller Ola, har lang eller ingen erfaring. I dag ser vi etter engasjerte mennesker, ikke bare imponerende papirer, sier eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Hotelldirektør på Clarion Hotel Oslo, Robert Holan. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Hotell med 255 rom

Med 255 rom, konferansefasiliteter, restaurant og bar søker Clarion Hotel Oslo engasjerte medarbeidere. Hotellet er under bygging i Bjørvika med Operaen og Munchmuseet som nærmeste naboer.

Hotelldirektør på Clarion Hotel Oslo, Robert Holan, er på utkikk etter kollegaer med karakter og personlighet:

– Vi søker et mangfold av mennesker som kan være med på å gi hotellet sjel og skape magi i møtet mellom oss og gjestene våre. Ett av målene med «Talentjakten» er å gi folk sjansen til å vise frem hvem de er, samtidig som de får en smakebit av vår kultur og karrieremulighetene vi tilbyr, sier Robert Holan.

Fikk jobb på Clarion Hotel The Hub

Forrige gang «Talentjakten» ble arrangert i Oslo, var Ruqia Shiva en av de som imponerte stort, og landet jobb på Clarion Hotel The Hub, som åpnet 1. mars. Shiva kom til Norge fra Afghanistan med tre små barn, og hotelljobben er hennes første faste jobb i Norge.

Foto: Nordic Choice Hotels

Les også: Clarion Hotel The Hub har åpnet

– Jeg var veldig nervøs, men så hørte jeg noen rope «Hei folkens!», og det var Petter Stordalen. Jeg visste ikke hvem han var, men ble nysgjerrig og imponert. Da det var min tur til å gå på scenen repeterte jeg det Petter hadde sagt «I dag kan være en ny dag for meg. En ny dag i livet mitt». Og det gikk jo bra, sier Ruqia Shiva.

Gir alle muligheten

Representanter fra ledelsen på Clarion Hotel Oslo, Clarion Hotel sentralt, samarbeidspartnere og kunder - i tillegg til stamgjester, utgjør «Talentjaktens» jury.

– Juryen er om mulig enda mer spent enn de mange påmeldte, og de vil gjøre sitt ytterste for at deltakerne skal få muligheten til å skinne, sier Robert Holan.

– Vi verdsetter kompetanse og formell utdannelse, men gir også mange flere en mulighet til å få en vei inn i vår spennende bransje. Vi har behov for å utvikle og utfordre oss selv for å møte nye behov i fremtiden. For oss er Talentjakten veien til den innovative, mangfoldige arbeidsplassen vi ønsker å bygge, sier Elisabet Søyland hos Clarion Hotel Norge.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS