Clarion Hotel Oslo med utradisjonelt tilbud

Clarion Hotel Oslo har gjort om et av sine hotellrom til massasjestudio – som følge av et samarbeid med selskapet Squeeze, som tilbyr drop in-massasjer på ulike steder i Oslo.

– Vi hadde ledige hotellrom, og Squeeze trengte flere massasjerom. I den uvanlige situasjonen vi og resten av hotellbransjen står i er det spennende og nødvendig å utfordre normen for hva et hotell skal inneholde og være. Nytenkende løsninger kan løse nye utfordringer, sier hotelldirektør på Clarion Hotel Oslo, Robert Holan.

I Squeeze fant Holan og hans kollegaer en innovativ partner som hotellgjester kan få prøve ut under sine hotellopphold.

Samtidig kan Oslos innbyggere kombinere en god massasje med en kikk på Bjørvika-hotellet, som åpnet dørene i august 2019. Kunder som ønsker massasje, booker via massasjekjedens hjemmeside, og får hotellet opp som alternativ i tillegg til de andre klinikkene i Oslo.

– Vinn-vinn for alle

– Mange forretningsreisende og andre hotellgjester savner et profesjonelt og lett tilgjengelig massasjetilbud. Samtidig er det få hoteller som har massasje som del av egen drift. Vi tror dette blir en vinn-vinn for alle, sier Henrik Apall hos Squeeze AS.

Squeeze har over 5000 medlemmer som abonnerer på månedlig massasje i Norden. Selskapet springer ut fra oppstartsmiljøet Askeladden & Co.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS