Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Coor med avtale med Norges Røde Kors

Coor Service Management har signert kontrakt med Norges Røde Kors. Avtalen trer i kraft skuddårsdagen, 29. februar 2016.

Publisert

Dette er den andre rene kantinekontrakten Coor har signert i Norge. Norges Røde Kors har 370 ansatte, og hovedkontoret er i Hausmanns gate 7 i Oslo. Årlig omsetning for kontrakten er beregnet til 7,3 millioner og Coor skal ha fem ansatte på stedet, melder Coor på sin hjemmeside Coor.no.

– Vi er svært takknemlig for denne kontrakten. Coor opplever at kunden setter pris på selskapets fokus på HMS og kvalitet, og ser frem til å drifte og utvikle kantineleveransen. Vi gleder oss til videre samarbeid, sier Food & Beverage Manager, Espen Henriksen.

Over 100 kantiner

Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Coor er en av markedets største kantineleverandører i Norden med mer enn 100 kantiner i porteføljen, hvor de fleste leveres som en del av kantinekonseptet Food by Coor. Food by Coor har på kort tid etablert seg som et av markedets beste restaurantkonsepter. For tiden pågår et spennende utviklingsarbeid som har som formål å styrke og forbedre felles plattform for restaurantene, kafeene og kioskene.

Food by Coor

– Det beste med Food by Coor er at vi legger stor vekt på dyktige kokker og medarbeidere som leverer høy kvalitet i samsvar med vår matfilosofi. Vi jobber aktivt med kundetilpassede løsninger, forbedringsarbeid og fremfor alt innovasjon gjennom våre egne Food by Coor-produkter og digitale plattformer, sier forretningsenhetssjef i Coor, Mona Dehli til Coor.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS