Første Radisson Red-hotellet i Skandinavia

Det første Radisson Red-hotellet i Skandinavia blir å finne i Danmark. Hotellet vil åpne i Aarhus tredje kvartal neste år.

Publisert

Radisson Red er det et forholdvis nytt merke i Radisson Hotel Group.

Tidligere er det også kjent at det skal åpnes et Radisson Red-hotell i Reykjavik på Island. Det skal åpnes i 2020.

– Et utmerket sted

– Vi kunne ikke ha drømt om et bedre sted å åpne enda et nytt Radisson Red-hotell enn i Danmark, fødestedet til Radisson Blu, som er vårt ledende hotellmerke, sier «Executive Vice President & Chief Development Officer» i Radisson Hotel Group, Elie Younes, i en pressemelding.

– Med Radisson Collection, Park Inn by Radisson, flere Radisson Blu -hotell og nå et Radisson Red, tilbyr vi alle merkevarene våre i Danmark. Med dette signaliserer vi vår forpliktelse til Skandinavia, fortsetter Younes.

78 rom

Radisson Red Aarhus vil få 78 rom. Hotellet vil også huse en restaurant og et treningsstudio, samt et stort område for møter og arrangementer.

Hotellet ligger på bytorget i sentrum, i gangavstand til de største handlegatene og fritidsområdene i tillegg til finans- og forretningsstrøket.

Aarhus er Danmarks nest største by, og er et handelssentrum og forretningsknutepunkt, som huser en rekke store organisasjoner og selskaper. Aarhus er raskt blitt et populært feriereisemål med sine mange severdigheter, som blant annet det mest besøkte museet i Danmark.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS