Helene Hallre på scenen under relanseringsshowet. (Foto: Radisson Hotel Group)

Norske Helene Hallre leder fremtidens kongressenter

Aarhus Congress Center, som ligger vegg-i-vegg med Radisson Blu Scandinavia Hotel, blir ofte kalt «House of opportunities». Norske Helene Hallre leder både kongressenteret og hotellet.

Publisert
Aarhus Congresscenter. (Foto: Radisson Hotel Group)

Kongress-senteret ble nylig relansert med et spektakulært show, som viser mulighetene, fleksibiliteten og magien til kongressenteret.

Mer enn 130 kunder, gjester og partnere var til stede for å feire nylanseringen hvor Aarhus-teamet inviterte gjestene til å oppleve fremtidens arrangementer i Aarhus Congress Center.

Som del av relanseringen ble kongressenterets nye navn og oppdaterte konsept avslørt for gjestene.

Helene Hallre leder Jyllands største kongressenter. (Foto: Morten Holt, arkiv)

Vise mulighetene

– Når vi inviterte til nylanseringen av kongressenteret, ønsket vi å vise møteplanleggere hvordan de kan skape sine drømmearrangementer her hos oss. Målet er å skape minnerike opplevelser for våre gjester, sier norske Helene Hallre, som leder Aarhus Congress Center og er hotelldirektør for Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus.

– Vi ønsket å vise våre gjester det beste av det beste og skape en kveld hvor de kunne oppleve hele spekteret av mulighetene vi kan skape sammen i Aarhus Kongressenter, sier Hallre videre.

Nytt nettsted

Arenaen har også fått en ny nettside som skal gjøre det lettere for gjester, kunder og møtebookere å skape skreddersydde opplevelser.

Nettstedet Aarhuscongresscenter.dk er utviklet for å gjøre det lettere for arrangørene å visualisere og planlegge arrangementer og møter, med bilder, kapasitetsdiagrammer og servicebeskrivelser av Aarhus Congress Center. I tillegg presenteres et eget nettsted for gjester og besøkende der de kan finne all relevant informasjon om kongressenteret.

– Vi utviklet nettstedet for å gjøre hverdagen lettere for både planleggerne og de besøkende. Lanseringen av nettsiden, og arrangementet, fikk veldig gode tilbakemelding fra gjestene, og det var fantastisk å se hvordan kreativiteten flommet allerede fra første dag, sier Helene Hallre i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Aarhus Kongressenter

* Jyllands største kongressenter.

* Ligger midt i sentrum av Århus, Danmarks nest største by.

* Her kan møter for opptil 1600 deltagere arrangeres, konserter for mer enn 4000 musikkelskere holdes, banketter og gallamiddager for 1400 gjester arrangeres, i tillegg til messer og utstillinger.

* Aarhus kongressenter består av mer enn 2000 kvadratmeter fullt utstyrte møte-, konferanse- og arrangementsfasiliteter. Senterets 1782 kvadratmeter store hovedhall passer til messer og utstillinger. Den 600 kvadratmeter store foajeen kan legges til utstillingsområdet på forespørsel.

* Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, med sine 234 holder til under samme tak.

* Les mer på Aarhuscongresscenter.dk

 

Powered by Labrador CMS