For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kjøp

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kjøp

Her blir det liv - fra februar 2024. Fra venstre Cecilie Kjerringvåg, Sigmund Virik og Stine Hostad fra Entra. Videre Christopher Davidsen og Henrik Dahl Jahnsen fra Mati og Tollbua.
Tollbua like før åpning i februar 2024. Fra venstre Cecilie Kjerringvåg, Sigmund Virik og Stine Hostad fra Entra. Videre Christopher Davidsen og Henrik Dahl Jahnsen fra Mati og Tollbua.

Inn i De Historiske

Med sølvvinner i Bocuse d’Or, Christopher W. Davidsen, og sommelier-mester Henrik Dahl Jahnsen i spissen, har Tollbua på kort tid etablert seg som et av de bedre spisestedene i Trondheim. Nå er Tollbua blitt medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder.

Powered by Labrador CMS