Mer heder til The Thief. (Foto: Matias Hamren/Jason Strong)

På The Gold List for tredje gang på rad

The Thief i Oslo rangeres som et av verdens 200 beste hoteller. The Thief er for tredje år på rad listet på det prestisjefylte reisemagasinet Condé Nast Travelers «Gold List 2018».

Publisert
Fra The Oslo Suite på The Thief. (Foto: Studio Dreyer Hensley)

The Thief er igjen Norges eneste representant på den prestisjetunge listen, som er å regne som en «Michelin-guide» for utsøkte hoteller.

«The Gold List»

Condé Nast Traveler er nemlig sette på som en bibel for alle som er opptatt av reiseopplevelser i verdensklasse. Hvert år publiserer magasinet sin «Gold List» med de beste hotellanbefalingene for neste år, og også i 2018 er The Thief å finne i det ypperste selskap.

– Å bli inkludert på denne listen for tredje gang er en fantastisk anerkjennelse for alle på hotellet. Nåløyet er svært trangt på dette nivået. I Sverige og Danmark er det kun listet ett hotell fra hvert land, akkurat som i Norge. Nå som også Oslo er kåret til en av verdens beste byer, håper vi leserne av magasinet lar seg inspirere til en tur til Oslo og Tjuvholmen, sier Jarle Moen, hotelldirektør på The Thief.

Leserne er enige

Da hotellet åpnet dørene i 2013 kapret The Thief en plass på magasinets «The Hot List 2013», en oversikt over de beste nye hotellene i verden. Snart fem år senere er hotellet altså atter en gang inkludert på «The Gold List».

Men hederen stopper ikke der. I tillegg er The Thief rangert på 2. plass på Condé Nast Travelers-lesernes egen liste over de beste hotellene i Nord-Europa.

Sensasjonelt, mener Stordalen

Slike nyheter får eier av de frittstående hotellene innen Nordic Hotels & Resorts, Petter A. Stordalen til å slå på den verbale stortrommen.

– At The Thief nok en gang rankes som et av verdens beste hoteller av selveste Condé Nast Traveler er vanvittig stort. Dette er slett ingen selvfølge og det gjør oss utrolig stolt. Selv for de mest ambisiøse hotellnerder er en plass på «The Gold List 2018» nærmest å regne som utopisk for et norsk hotell. Å klare det tre ganger på rad er på grensen til sensasjonelt, sier en jublende fornøyd Petter A. Stordalen i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS