Illustrasjonsfoto: Nordic Choice Hotels

10 år med «Ensomt juletre» hos Nordic Choice Hotels

Siden 2012 har Nordic Choice Hotels samlet inn julegaver til barn og unge gjennom initiativet «Ensomt juletre».

Julen er en tid for tradisjoner, men juleglede er ikke en selvfølgelighet for alle.

Derfor er Nordic Choice Hotels juletradisjon «Ensomt juletre» ekstra viktig.

I hotellobbyer i hele Norden vil du fra 1. til 16. desember kunne levere inn julegaver til dem som trenger det aller mest.

Innsamlingen av julegaver skjer på hotellene og gjennom lokale samarbeid. Gavene er øremerket barn og unge i en krevende livssituasjon. Totalt har selskapet samlet inn over 450 000 julegaver siden 2012.

Bidrar til å gjøre en forskjell

– «Ensomt juletre» er et initiativ som ligger vårt hjerte nær. Rausheten til gjestene som bor på hotellene våre, og de som er innom for å legge igjen julegaver under trærne i hotellets lobbyer, er med på å gjøre en reell forskjell for mange mennesker. Jeg er stolt over at vår viktigste tradisjon er ti år i år, og at «Ensomt juletre» bidrar til å gjøre en forskjell i lokalmiljøene hotellene våre er en del av, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Hotellene velger selv hvilke lokale organisasjoner de vil samarbeide med. Tidligere og nåværende samarbeidspartnere har vært Frelsesarmeen, Barnas Stasjon, Stiftelsen Sykehusbarn og Røde Kors.

Slik kan du bidra

Mellom 1. og 16. desember kan du levere inn julegaver til et valgfritt hotell i Nordic Choice Hotels i Norden. De som ønsker og har mulighet til å bidra kan gjøre følgende:

1. Kjøp eller doner en gave - det er viktig at den er i god stand. Tenk på at gaven kan være noe et barn vil ha og ønsker seg. Det kan være en opplevelse, som for eksempel gavekort på kino.

2. Du trenger ikke å pakke inn gaven din. Skriv en lapp med informasjon som beskriver hvilken alder eller interesse gaven kan passe til. For eksempel: «God jul til deg som er 3-5 år og liker å leke ute. Julehilsen fra Tina».

3. Lever julegaven på et valgfritt Nordic Choice Hotel i Norden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS