Inviterte Kirkens Bymisjon til hotell-lunsj

I anledning at Comfort Hotel Børsparken er vertskapshotell under X-games i Oslo blir hotellets kjøkken tatt over av en Brooklyns heteste restauranter, Kichin, som serverte lunsj til Kirkens Bymisjons brukere.

Publisert

23. februar serverte de internasjonale kokkene middag til gjester og spesielt inviterte i hotellobbyen, og onsdag 24. februar inviterte restauranten og Comfort Hotel Børsparken til lunsj for Kirkens Bymisjons gjester og brukere.

– I desember går våre brukere og gjester fra matbord til matbord, men det er få invitasjoner resten av året. Derfor er det så bra at X Games og private aktører som Comfort Hotel gjør litt ekstra for de som har det vanskelig når det er folkefest i byen, sier Eli Svardal i Lønn som fortjent, stiftelsen Kirkens Bymisjon.

Hyggelig å bidra

Onsdag 24. februar åpnet Comfort Hotel Børsparken dørene for Kirkens Bymisjons gjester og brukere. Hotellet og Kichin planlegger å servere rundt 100 porsjoner og eventuelt overskudd leveres til Kirkens Bymisjon etter lunsjen er over.

– Vi synes det er kjempehyggelig å bidra til å spre feststemningen fra X Games til hele byen. Kirkens Bymisjon holder til ved siden av oss og i naboskapets ånd prøver vi å dele med dem så ofte vi kan, sier Johanna Furenbäck, hotelldirektør på Comfort Hotel Børsparken i en pressemelding.

Ønsker å invitere flere

I 2016 har Comfort Hotel Børsparken ambisjoner om å invitere flere spennende restaurantkonsept fra hele verden til å ta over hotellets kjøkken.

– Det har vært veldig positiv respons fra gjester og besøkende med å ha Kichin på besøk. Vår ambisjon er å ha nye konsepter på plass månedlig, for å tilby byen og våre gjester et spennende matkonsept framover, avslutter Furenbäck.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS