Foto: Olof Grind

Stordalen erobrer Sverige

Nordic Choice Hotels hentet hjem prisen for «Årets hotellkjede», og Petter A. Stordalen ble kåret til «Årets leder i bransjen» da Grand Travel da Grand Travel Award delte ut priser til de beste aktørene i den svenske reiselivsbransjen.

Publisert
Petter A. Stordalen på Grand Travel Awards i Sverige. (Foto: Olof Grind)

– Jeg er utrolig stolt, og kan avsløre at det ligger et målbevisst og strategisk arbeid bak dobbeltseieren. Mine 13 000 medarbeidere er det aller viktigste vi har. Det er de som gjør meg bra, men enda viktigere gjør de at gjestene våre får fantastiske opplevelser når de besøker våre hoteller, sier Petter A. Stordalen i en pressemelding.

– Begge disse utmerkelsene kommer vi stolt til å dele på i Nordic Choice Hotels, og bruke som oppmuntring til å fortsette å levere uforglemmelige gjesteopplevelser, sier han videre.

Avstemningen i kategorien «Årers Hotellkjede» gjøres av svenske reisebyråer på bakgrunn av kriteriene service, produkt og markedsføring. Juryen gjør en overordnet bedømmelse av bedriftene i hver kategori, for eksempel hvor aktivt bedriften har vært på markedet det siste året, produktutvikling og nytenkning, økonomisk prestasjon og hvordan bedriften oppleves hos gjesten og i reisebyrå-leddet.

Årets leder kåres blant 50 sjefer innenfor reiselivsbransjen.

Du kan lese mer om Grand Travel Awards i Sverige her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS