Styret for Serviceforum 2017. (Foto: Serviceforum)

Kultur, bærekraft og teknologi på Serviceforum

Kultur, bærekraft og teknologi er stikkordene når Serviceforum arrangeres på Clarion Hotel Air i Stavanger torsdag 9. mars.

Publisert
Leder for Serviceforum 2017, Benedicte Nordvik Jahnsen. (Foto: Serviceforum)

Serviceforum, i samarbeid med Reiselivskonferansen i Rogaland, presenterer en spennende og lærerik reiselivskonferanse for hotell-, restaurant- og reiselivsnæringen i Norge.

Studenter og bedrifter i næringen inviteres til dagskonferanse og bankett på Clarion Hotel Air, Sola.

– Vi byr på fantastiske foredragsholdere og mye god underholdning. Med å gjennomføre dette samarbeidet, ønsker vi å se på hvordan disse tre aktørene kan jobbe bedre sammen, og utvikle nye muligheter og idéer, sier leder for Serviceforum 2017, Benedicte Nordvik Jahnsen.

Temaer i konstant endring

Temaet for årets konferanse er en trekløver av muligheter; kultur, bærekraft og teknologi. Felles for disse emnene er hvor aktuelle og sentrale de er i vår bransje, vi er i konstant endring hvor vi ofte må henvende oss til samfunnet for å se hva de har av forventninger.

– Som en avslutning på konferansen inviterer vi til paneldebatt rundt det aktuelle temaet «delingsøkonomi», sier Nordvik Jahnsen.

Nestleder for Serviceforum 2017, Fredrik Kirkeberg. (Foto: Serviceforum)

På kvelden arrangerer vi bankett med god underholdning av blant annet Pellegrino Riccardi og diverse prisutdelinger.

Siden 1990

– Serviceforum etablerte seg i 1990 som den første studentorganisasjonen ved Norsk Hotellhøgskole. Hvert år arrangerer vi en fagkonferanse med nye og aktuelle temaer som sikrer at vi får dekket relevante problemstillinger. I år er det andre gang Serviceforum samarbeider med Reiselivskonferansen i Rogaland, og vi håper programmet vårt vil være til nytte både for store og små reiselivsbedrifter, melder Benedicte Nordvik Jahnsen.

Les mer om program, påmelding og foredragsholdere på Serviceforum.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS