– Hotellet vårt får ny resepsjon med et moderne lobbyområde hvor gjester kan hygge seg. Vi er også glad for å kunne tilby gjester frokost, lunsj og middag i vår nye restaurant i 1. etasje, sier hotelldirektør Linda Heltne. (Illustrasjon: Thon Hotels)

Thon Hotel Alta pusses opp

Thon Hotel Alta bygger ut og pusser opp både resepsjon, lobby og restaurant. I mars skal renoveringen være ferdig.

Publisert

Hotelldirektør Linda Heltne gleder seg til å vise frem det nyoppussede hotellet i mars.

– Hotellet vårt får ny resepsjon med et moderne lobbyområde hvor gjester kan hygge seg. Vi er også glad for å kunne tilby gjester frokost, lunsj og middag i vår nye restaurant i 1. etasje. Her åpner vi et spennende À la carte-konsept. Vi ønsker lokalbefolkningen hjertelig velkommen hit, sier Linda Heltne i en pressemelding.

Satser på frokost

– Thon Hotels er kjent for sine gode frokoster og har vunnet mange priser for utvalg, kvalitet og presentasjon. Vi serverer blant annet egg og bacon, omeletter, sveler, ferskpresset juice, smoothies, energishots laget av grønnsaker og frukt, hjemmelaget syltetøy og lokale produkter, sier Linda Heltne.

Sterke, gode farger

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak oppussingen.

– Ved oppussingen har vi satset på sterke, gode farger som passer til kulturen i Alta. Området i resepsjonen er åpnet og gir nå et luftig inntrykk. Den har fått en hyggelig sittegruppe hvor man kan beskue litt av livet i hotellet. Hotellet har fått egen spisesal med Thon-hotellenes flotte fargevalg og ikke minst flotte presentasjon av vår anerkjente suverene frokost, sier Berdal Haga.

Du kan lese mer om Thon Hotel Alta her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS