Skal være gjestenes «drømmehjem hjemmefra»

Det nyrenoverte hotellet har sterk forankring i lokalmiljøet og lover å være gjestenes «drømmehjem hjemmefra».

Publisert
Radisson Blu Aleksanteri Hotel i Helsinki.

Rezidor har åpnet et nytt hotell i Finland, Radisson Blu Aleksanteri Hotel, i sentrum av Helsinki

Hotellet er en konvertering av det eksisterende Solo Sokos Hotel Aleksanteri, som har gjennomgått en omfattende oppgradering for å ytterligere forbedre gjesteopplevelsen. Alle de 151 rommene og suitene tilbyr en unik boutique-hotellopplevelse midt i det yrende livet av Helsingfors.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel skal drives av Sokotel Oy, SOK sitt datterselskap innen reiseindustrien.

Åttende Radisson Blu-hotellet i Finland

– Vi har inkludert enda et storslått hotell i vår portefølje i Norden. Med Radisson Blu Aleksanteri Hotel ser vi fram til å fortsette å glede gjestene med vår anerkjente «Yes I Can!» -servicee, og gi dem førsteklasses hotellopplevelser, sier Tom Flanagan, som leder Rezidor Hotel Group i Norden (Area Vice President).

– Nye Radisson Blu Aleksanteri Hotel er det perfekte tilskudd til vår familie av åtte Radisson Blu-hoteller i Finland, uttaler Tomi Peitsalo, Vice President, SOK International Hotel Business og Radisson Blu Regional Director, Finland.

Individuell gjesteopplevelse

«Hotellets medarbeidere har alltid satt den enkelte gjestens behov og ønsker i sentrum og nå er servicen ytterligere forbedret for å møte gjestenes forventninger. For å sikre førsteklasses gjesteopplevelser er hotellets oppgradering basert på gjesteundersøkelser som viser at både forretningsreisende og fritidsgjester ønsker genuine og personlige opplevelser når de bor på et hotell», heter det i en pressemelding fra Rezidor.

– Identiteten til Radisson Blu Aleksanteri Hotel har et autentisk og personlig preg, noe som har blitt en stadig viktigere og mer populær trend innen reiseindustrien. Hos oss vil internasjonale gjester kunne få et glimt av et finsk drømmehjem, med elementer og en atmosfære som vi alle drømmer om, sier Klaus Ek, som er hotelldirektør på Radisson Blu Aleksanteri Hotel.

Aleksanteri Lounge

«Hele hotellet, fra gjesterommene til restauranten, gjenspeiler den autentiske atmosfæren man finner i et innbydende drømmehjem. På nedre plan åpner hotellet seg til fellesområdet Aleksanteri Lounge, hvor hotell- og restaurantgjestene kan spise, jobbe, møte venner og nyte et avslappende øyeblikk, akkurat som hjemme», heter det videre i meldingen.

Hotellet tilbyr også «Blu Dreams» som skal gi gjestene den beste søvnen ved å innfri deres individuelle behov og ønsker. Et av elementene er intelligente madrasser som former seg etter personen, samt en omfattende pute- og dynemeny som gjestene kan velge fra.

Super Breakfast

Frokosten har også blitt oppgradert, og nå tilbyr hotellet Radisson Blu sin nye Super Breakfast, som skal gi gjestene den beste starten på dagen med kvalitetsprodukter, lokale spesialiteter og en visuelt innbydende presentasjon av maten.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS