Illustrasjonsfoto: Too Good To Go
Illustrasjonsfoto: Too Good To Go

400 000 hotellfrokoster reddet gjennom Too Good To Go

Etter at hotellene startet å tilby overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go har de reddet 395 000 måltider fra å bli kastet. Dermed har de spart miljøet for rundt 400 tonn matavfall. 117 norske hoteller bruker appen.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS