For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Ernæringsrådgiver Iselin B. Sagen viser frem et fat av grillede grønnsaker bestående av både nykål, purre, squash, nypoteter, spisspaprika, løk, purre, blomkål og asparges.
Ernæringsrådgiver Iselin B. Sagen viser frem et fat av grillede grønnsaker bestående av både nykål, purre, squash, nypoteter, spisspaprika, løk, purre, blomkål og asparges.

Vi griller mer grønnsaker

En ny undersøkelse om norske grillvaner viser at kjøtt dominerer på grillen, men vi ser også en stadig større interesse for grilling av grønnsaker.

Powered by Labrador CMS