Ling Ling, Hakkasan Groups nyeste konsept, åpnes i de gamle Onda-lokalene mandag 3. april.
Ling Ling, Hakkasan Groups nyeste konsept, åpnes i de gamle Onda-lokalene mandag 3. april.

Hakkasans nyeste konsept, Ling Ling, åpnes i Oslo

Førstkommende mandag, 3. april, åpner Hakkasan Group sin første restaurant i Skandinavia. Ling Ling Oslo åpnes i samarbeid med Fursetgruppen på nyrenoverte Aker Brygge Marina, i lokalene til tidligere Onda.

Publisert

Ling Ling er søsterrestauranten til Hakkasan. Ling Ling-konseptet åpnet for første gang sommeren 2015 i Mykonos og deretter i Marrakech i høsten 2016. Nå åpnes det altså i Oslo.

I selve restauranten finnes det også en bar og en «hidden lounge», mens det på sommeren vil være utendørs servering og en takterasse med utsikt.

Ansatte på opplæring

– Det har vært en glede å jobbe med likesinnede som deler de samme verdiene som oss selv. Teamet har gjennomgått omfattende opplæring i både London og Oslo, og nøkkelpersonell fra Hakkasan vil også være en del av teamet vårt når vi åpner. Det er veldig spennende å dele idéer, bli inspirert og samtidig få mulighet til å anvende norske råvarer på kjøkkenet, uttaler administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther.

Konseptet Ling Ling

«Ling Ling henter inspirasjon fra Izakaya, et konsept med utspring i Østen, der det er like stort søkelys på drikke som på maten. Det serveres mellomstore kantonesiske retter laget for å deles, og gjestene oppfordres til å oppdage og utforske maten på en annerledes måte. Ling Ling tar utgangspunkt i Hakkasans DNA og skaper en restaurantopplevelse som reflekterer de lokale omgivelsene, men med signaturelementer som gjestene kjenner fra Hakkasan», heter det i en pressemelding.

– Ling Ling ble utviklet for å oppsøke steder Hakkasan ikke kunne dra. Ling Ling er stolt av å tilfredsstille de samme krav til kvalitet når det gjelder mat og service som Hakkasan, men er mer leken, og spiller på lokale omgivelser når det kommer til mat, cocktails, design og musikk, sier Nick McCabe, president og COO av Hakkasan Group.

Meny med påvirkning fra det norske kjøkken

Menyen på Ling Ling Oslo henter sin inspirasjon fra Hakkasans signaturretter, men har påvirkning fra det norske kjøkkenet, lokale produsenter og ikke minst norske råvarer.

Mange av de mest kjente rettene som «Supreme dim sum tallerken» med blant annet hummer, norsk rødspette, norsk kongekrabbe og den velkjente «Crispy duck» finnes på menyen.

«Ling Ling er kjent for sine innovative cocktails og vil tilby et spennende utvalg som er utviklet av det prisvinnende teamet i London. I tillegg til dette har det blitt laget hele åtte cocktails eksklusivt til Oslo, inkludert «Mara Dulsea» som inneholder norsk aquavit, rom, kumquats, eple, lime, tang og ingefær -en perfekt miks av norske infusjoner og kinesiske smaker», heter det videre i pressemeldingen.

– Et unikt restaurantkonsept

– Aker Brygge og Tingvalla med sin distinkte bygning er en av de flotteste lokasjonene i Oslo. Ling Ling er et unikt restaurantkonsept som virkelig passer og gir liv til dette unike bygget. Vi i Norwegian Property er veldig entusiastiske og ser fram til åpningen av dette verdensledende konsept på Aker Brygge, sier Tore Heldrup Rasmussen, kommersiell direktør i Norwegian Property ASA, i pressemeldingen.

Norske Radius Design har i samarbeid med Hakkasans arkitekter designet lokalet og det er lagt opp til at gjestene skal få oppleve og utforske en spennende verden med visjoner, lyder og smaker.

Les mer på Lingling.hakkasan.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Ling Ling

Ling Ling åpnet for første gang sommeren 2015 i Mykonos og deretter i Marrakech i høsten 2016. Nå åpnes det altså i Oslo.

Ling Ling tar utgangspunkt i Hakkasans DNA og de lokale omgivelsene, og skaper med dette en unik restaurantopplevelse med søkelys på mat, drikke og musikk.

Ling Ling er inspirert av det populære matkonseptet Izakaya med kantonesiske småretter og cocktails.

Les mer på Lingling.hakkasan.com

Hakkasan Group

Hakkasan Group er et verdensomspennende selskap innenfor servering og underholdning i USA, Europa, Midt-Østen og Asia.

Navnet er hentet fra den første restauranten, som åpnet i London med Michelin-stjerne, som setter standarden for høyt kvalitetsnivå i hele gruppen.

I tillegg til Hakkasan-restaurantene, består gruppen av konseptene Ling Ling, Yauatcha, Sake No Hana, Herringbone, The Nice Guy og natt-og dagklubbkonseptet Omnia.

Hakkasan Group har over 5000 ansatte.

Les mer på www.hakkasangroup.com.

Fursetguppen

Fursetgruppen ble grunnlagt i 1997 av Bjørn Tore Furset, og er en veletablert og ledende restaurantgruppe i Norge.

I dag består gruppen av 20 ulike konsepter, hvert sted med sin egen sjel og karakter og med søkelys på et høyt kvalitets- og kompetansenivå.

Virksomheten er basert på å utvikle skreddersydde opplevelser med fellesnevneren - maten, vinen og rammen rundt.

Foruten nye Ling Ling, finner du disse restaurantene i Fursetgruppen: Argent Restaurant · Dyna Fyr · Ekebergrestauranten · Festningen Restaurant · Fursetgruppen Catering · Grand Café · Grilleriet · Ingierstrand Bad Restaurant · Konserthuset Restaurantdrift · Karlsborg Spiseforretning · Lofoten Fiskerestaurant · Maaemo Restaurant · Pizza Crudo · Public Matpub · Sabaki · Sanguine Brasserie · The Room · Taqueria · Tjuvholmen Sjømagasin · Ullevaal Restaurantdrift

Les mer på  www.fursetgruppen.no

Norwegian Property

Norwegian Property ASA er et helintegrert eiendomsselskap notert på Oslo Børs. Selskapet har eiendommer i Oslo, Bærum, Gardermoen og Stavanger.

Eiendommene består hovedsakelig av kontorer med tilhørende lager, parkering, butikklokaler og restaurantlokaler.

På Aker Brygge eier Norwegian Property ni næringsbygg på om lag 100 000 kvadratmeter, med kontorer, butikker og restauranter. De eier også uteområdene, inkludert havneområde med Tingvalla og Aker Brygge Marina.

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS