Fursetgruppen skal servere under Holmenkollen skifestval. (Foto: Jacques Holst)

Fursetgruppen serverer i Holmenkollen

Fursetgruppen er blitt valgt som ny partner på mat og drikke til Holmenkollen Skifestival og verdenscupfinalen i skiskyting i Holmenkollen fra neste år.

Publisert

– Vi er både glade og stolte over å ha fått oppdraget. Dette er helt unike arrangementer, og vi ser frem til å gjøre vårt for å skape en enda bedre totalopplevelse for alle gjestene i Holmenkollen, sier Tor Lundsholt, leder for Event & Catering i Fursetgruppen, i en pressemelding.

Tor Lundsholt. (Foto: Fursetgruppen)

Lover restaurantkvalitet

Fursetgruppen får hovedansvaret for servering av mat og drikke til omlag 3500 VIP-gjester fordelt på fem konkurransedager, samt måltider til opp mot 2000 frivillige. I tillegg kommer skreddersøm av arrangementer for bedrifter, grupper og selvsagt skistjernene i de mange ulike selskapslokalene i Holmenkollen.

– Vi er et team erfarne kokker og servitører som er lidenskapelig opptatt av å levere restaurantkvalitet, uansett sted. Det handler om å mestre alle de små faktorene som spiller sammen for å skape gode restaurantopplevelser. Helt sentralt står mennesker, råvarer, presentasjon og servicenivå, sier Lundsholt.

Viktig for totalopplevelsen

Holmenkollen Skifestival jobber hvert år for å skape en helt unik folkefest under Holmenkollen Skifestival og verdenscupfinalen i skiskyting i Holmenkollen.

Ifølge daglig leder i Holmenkollen Skifestival, Kristin Vestgren Sæterøy, handler dette både om å tilby de beste sportslige forutsetningene for utøverne, og å gi publikum en samlet opplevelse av ypperste kvalitet.

– Sport er ikke den eneste grunnen til at publikum kommer til Holmenkollen. De ønsker å ta del i folkefesten, og dele den sosiale opplevelsen med venner, familie og kollegaer. I dette bildet er nivået på maten veldig viktig. Fursetgruppen kjenner Holmenkollen godt, og har et profesjonelt system bak seg. I tillegg er de kreative og opptatt av den totale gjesteopplevelsen. sier Vestgren Sæterøy.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Fursetgruppen

Fursetgruppen er en ledende aktør innen restaurantdrift og servering med over 25 restaurantkonsepter, kantiner og selskapslokaler i stor-Oslo. Selskapet ble grunnlagt av Bjørn Tore Furset i 1997, og har i dag over 500 kokker, servitører, hovmestere og andre servicepersonale.

Siden oppstarten har den røde tråden forblitt den samme - et gjennomgående fokus på kvalitet, kompetanse og gjestenes totale opplevelse. ​

Les mer på Fursetgruppen.no

Holmenkollen Skifestival

Holmenkollen Skifestival AS er idrettsarrangøren som står bak verdenscup i nordiske grener og skiskyting, samt et rulleskirenn om våren. De ble startet i 2014 og består av åtte ansatte.

I fjor var om lag 150 000 publikummere i Holmenkollen for å oppleve ett av disse idrettsarrangementene.

Denne vinteren arrangeres verdenscup i nordiske grener (langrenn, hopp og kombinert) 6. – 8. mars 2020, og verdenscupfinalen i skiskyting 20. – 22. mars 2020. Billettsalget er allerede i gang.

Les mer på Holmenkollenskifestival.no

 

 

Powered by Labrador CMS