Blir ny daglig leder for Gladmat

Maren Skjelde (43) er ansatt som ny daglig leder i GladMat AS i Stavanger. Hun tar over etter Mona Vervik.

Publisert
Maren Skjelde er ny daglig leder for GladMat AS. (Foto: Privat)

Skjelde, som har lang erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen, starter i stillingen 2. januar 2018.

Hun er i dag administrerende direktør på Hotel Sverre i Sandnes, og har tidligere vært administrerende direktør på Finse 1222 i to perioder. På Finse var hun prosjektleder for flere store arrangementer og festivaler. Hun har også vært daglig leder for Food Story i tre år.

Skjelde var innom Gladmat som prosjektleder i 2009.

43-åringen har en Master of Science i hotell- og reiselivsledelse fra Universitetet i Stavanger og Otago University på New Zealand.

Engasjement og god kjennskap til bransjen

– Vi ser frem til å få Skjelde inn som daglig leder i Gladmat. Hun har et stort engasjement og god kjennskap til matbransjen. Hun har mer enn ti års relevant erfaring som daglig leder, og et solid nettverk både i regionen og nasjonalt, sier styreleder i Gladmat, Inger Lise Rettedal, i en pressemelding.

20-årsjubileum for Gladmat

Neste år arrangeres Gladmatfestivalen for 20. året på rad fra 18–21. juli.

– Jeg synes det er helt utrolig stas at jeg skal få jobbe med Gladmat fremover, sier Skjelde, som har fulgt festivalen i 20 år både som gjest, servitør og prosjektleder.

– Det er så imponerende at den har utviklet seg til å være en så godt besøkt publikumsfestival, samtidig som den er relevant for måltidsnæringen. Gladmat arrangeres fordi folk i regionen og byen vil ha den, og jeg gleder meg til å arbeide sammen med alle aktørene, ikke minst alle sponsorene og frivillige som er så viktige for å få til en god festival, sier Skjelde i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS