Nå lanseres Ling Ling Brunch i Oslo. (Foto: Ling Ling Hakkasan, arkiv)

Lanserer Ling Ling Brunch i Norge

Ling Ling Hakkasan lanserer et nytt brunch-konsept, Ling Ling Brunch, som restauranten betegner som en helt ny restaurantopplevelse. – Det er på tide at Norge får oppleve brunch på sitt beste, sier Hakkasan-sjef Paulo Bastos.

Publisert

Ling Ling Brunch er et nyutviklet brunch-konsept fra Hakkasan-systemet, som testes for første gang ved Ling Ling Hakkasan Oslo, og i neste uke er det prelansering.

Ling Ling Hakkasan-sjef Paulo Bastos. (Foto: Ling Ling Hakkasan)

Dubai, Abu Dhabi og Oslo

Ling Ling Hakkasan-sjef Paulo Bastos har mer enn 20 års erfaring fra internasjonal restaurantdrift i premiumsegmentet, blant annet for Hakkasan og Nobu. Portugiseren har vært Head Maitre’D ved den aller første Hakkasan i London, samt restaurantsjef for Nobu California.

Stjernekokken står bak suksessrike brunch-konsepter for både Hakkasan Dubai og Hakkasan Abu Dhabi, og ser frem til å lansere Ling Ling Brunch i Oslo.

– På tide at Norge får oppleve brunch på sitt beste

– Brunch som måltid er ikke veldig etablert i Norge, så dette blir en ny opplevelse for mange. Hemmeligheten bak en vellykket brunch er fantastisk mat, god under­holdning og høy partyfaktor, og alt dette skal vi levere på. Det er på tide at Norge får oppleve brunch slik det gjøres i de større byene internasjonalt, sier Bastos.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS