Scandic Hamar skal bygges ut. (Illustrasjon: Scandic Hotels)
Scandic Hamar skal bygges ut. (Illustrasjon: Scandic Hotels)

Scandic Hamar bygger ut

Scandic Hotels har inngått en avtale med eiendomsselskapet Utstillingsplassen om å renovere og bygge ut Scandic Hamar. Hotellet vil få topp moderne konferansefasiliteter og over 300 rom etter utbyggingen.

Publisert
Scandic Hamar skal bygges ut. (Illustrasjon: Scandic Hotels)
Scandic Hamar skal bygges ut. (Illustrasjon: Scandic Hotels)

Det renoverte hotellet får 308 rom, restaurant, bar og møtefasiliteter for opptil 1450 personer.

I tillegg skal det bygges en egen bankettsal i hotellets 8. etasje med fantastisk utsikt over Hamar by. Her vil det bli gode muligheter for selskaper, banketter, konfirmasjoner og bryllup for lokalbefolkning og gjester.

De nye rommene og konferansefasilitetene forventes å være i klare i 2021.

Fornyer matkonseptet

– Vi gleder oss til å kunne huse enda flere gjester og tilby store konferanser, messer og kick-off. Vi er allerede i dialog med lokale leverandører for å fornye matkonseptet i hotellrestauranten, og ser frem til å skape en stemning på hotellet som både gjester og lokalbefolkning vil sette pris på, sier hotelldirektør for Scandic Hamar, Wenche Vollhaug.

Styrker posisjonen i Hamar

Med utbyggingen av hotellet styrker Scandic sin posisjon i Hamar. Det er Eiendomsselskapet Utstillingsplassen som vil stå for utbyggingen som er planlagt å starte høsten 2019.

– Vi i Utstillingsplassen er opptatt av Hamars utvikling. Vi ønsker både å ruste opp eksisterende lokaler og bygge nytt for å styrke Hamar sin posisjon. Etter nytt påbygg med ytterligere 69 rom og nye konferanselokaler i 8 etasje, får hotellet over 300 rom og toppmoderne konferansefasiliteter. Det setter Hamar i stand til å konkurrere med Gardermoen-hotellene og alt annet av tilbud på Østlandet, sier administrerende direktør i Utstillingsplassen Eiendom AS, Tron Sanderud.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS