Scandic Central i Elverum. (Foto: Morten Holt)
Scandic Central i Elverum. (Foto: Morten Holt)

Scandic regjerer i Elverum

Etter at John Tømte også overtok hotellet Central i Elverum, er Scandic Hotels nå enerådende i hedmarksbyen.

Publisert
Eskild Løkken (til høyre) er kjøkkensjef på Scandic Central. (Foto: Scandic Central)
Eskild Løkken (til høyre) er kjøkkensjef på Scandic Central. (Foto: Scandic Central)

Scandic Elgstua og Scandic Central Elverum, som begge ledes av hotelldirektør Nina Bogerud Caspari og eier John Tømte, tilbyr totalt 198 rom (107 på Elgstua og 91 på Central).

– På Elgstua vil vi satse enda mer på kurs og konferanse, mens vi dirigerer forretningstrafikken og den individuelle ferie- fritidstrafikkenb til Central, forteller hotelldirektøren.

Fra et av de nyoppussede rommene på Scandic Central. (Foto: Scandic Central)
Fra et av de nyoppussede rommene på Scandic Central. (Foto: Scandic Central)

Blant de mest frekventerte i Innlandet

– Jeg tror nok at Scandic Elgstua er blant de mest frekventerte kurs- og konferansehotellene i Innlandet. Det gir oss stor pågang og et solid belegg. Nå ligger vi på cirka 72 prosent på årsbasis. Det er svært gode tall i innlandsfylket Hedmark, forteller hun.

– Hva er hemmeligheten?

– Vi ser gjesten og hverandre. Vi er opptatt av tilstedeværelse, personlig service, smil, glede, engasjement, ansvar, inkludering og kvalitet i alle ledd. Da blir det et godt sted å være gjest og kollega, legger hotelldirektøren til.

«Det Tømte Glass». (Foto Scandic Central)
«Det Tømte Glass». (Foto Scandic Central)

Les også: Hett søkelys på lærlinger på de to Scandic-hotellene i Elverum

Renovert Scandic Central

Scandic Central Elverum ble offisielt åpnet 1. januar i år – i gamle Hotell Central, som har vært en del av sentrumsbildet i Elverum i en mannsalder.

Nå er hotellet nyoppusset og totalrenovert, og storstua er igjen klar for å ta imot både hotellgjester og lokalbefolkning. Restauranten har fått navnet «To Runde Bord», mens baren er oppkalt etter «sjefen sjøl», John Tømte: «Det Tømte Glass».

Driften av Scandic Central eies av nevnte Tømte, mens eiendommen eies av Elgstua Bygg, som igjen eies av John Tømte/Tømte Holding (51 %) og Terningen Arena (Elverum kommune og Utstillingsplassen) (49 %).

Frokostduellanter neste år

Scandic Elgstua har før øvrig vunnet frokostkåringen (Twinings Best Breakfast) i Hedmark fem år på rad. Nå får hotellet konkurranse av søsterhotellet på den andre siden av elva.

– Det blir spennende. Det blir nok en aldri så liten duell de to kjøkkensjefene imellom neste år. Så får vi håpe vi klarer å ta den sjette strake elverumsseieren i konkurransen, sier en smilende Nina Bogerud Caspari.

Les mer om Scandic Central og Scandic Elgstua i Elverum i den siste utgaven av magasinet Horeca (nummer 6 2018), som hadde utgivelse i midten av oktober.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS