Horecanytt.no et nyttig supplement

Nå er det nesten to måneder til neste magasinutgivelsen av Horeca, det store Smak 2011-nummeret, som utgis i slutten av januar.Men fortvil ikke hvis du vil holde deg oppdatert og lese nyheter fra bransjen. Vår nettside Horecanytt.no er i sterk vekst, både når det gjelder besøk og antall artikler.

Publisert

Bare i løpet av de siste tre månedene har vi produsert 800 nye nettsaker, så du vil etter alt å dømme finne det du leter etter hvis du gjør et søk i søkefeltet opp til høyre på forsiden. Det ligger nå et sted mellom 8000 og 10 000 horecarelaterte saker i arkivet.

Horecanytt.no har siden etableringen av nettsiden i 2007, blitt et nyttig verktøy for mange i horecabransjen. I oktober hadde vi nærmere 30 000 sidevisninger (mot 27 900 i september), og nesten 15 000 absolutt unike besøkende (mot 13 200 i september).

Besøkstallet har økt jevnt og trutt med 10 til 15 prosent hver eneste måned i år. I 2009 hadde vi 250 000 sidevisninger. I år vil vi sannsynligvis passere 350 000.

Er du ikke fast abonnent på våre nyhetsbrev, som sendes ut gratis til påmeldte abonnenter, så kan du melde deg på her.

Da får du tilsendt nyhetsbrev en til to ganger i uka, der du til enhver tid får en oppdatering på de seneste nyhetene. Det er mange av Horecas abonnenter som nyter godt av denne ekstratjenesten, og også dette tallet øker jevnt og trutt.

Horecanytt.no er et supplement til vår magasinutgave Horeca (tidligere blant annet Storkjøkken), som neste år går inn i sin 42. årgang!

God lesning – og god jul og godt nyttår!

" Morten HoltRedaktør

Denne ledereartikkelen er hentet fra Horeca nummer 8 2010.

Bestill abonnement på Horeca her

- eller last ned bladet elektronisk her

"
Powered by Labrador CMS