Norges største horecamesse noensinne

Smak 2011 blir den største messen og møteplassen for aktører innen hotell, restaurant, catering, kafé, kantine, reiseliv og institusjon i Norge noensinne. Den vil slå 09-utgaven i størrelse. Antall utstillere har passert 380. De legger beslag på over 13 000 kvadratmeter gulvflate på Norges Varemesse.

Publisert

Smak 09 hadde 26 023 registrerte fagbesøkende. Det er ikke umulig at 30 000 tar turen innom årets messe.

Bak de flere hundre flotte standene på Smak 2011 ligger timevis med planlegging og forberedelser – slik at utstillingene fanger de besøkendes interesse på best mulig måte. Du kan lese mer om akkurat disse forberedelsene i dette nummeret av Horeca, der du også finner relevant stoff om messen, inkludert messekart og utstilleroversikt.

Fra tirsdag 8. til fredag 11. februar vil fagmessen gi deg spennende møter, ideer og inspirasjon. Norges Varemesse vil i denne perioden være en uunnværlig sted for alle som ønsker å holde seg oppdatert på det som skjer i bransjen. Samtidig er det viktig å forberede seg. Kommer du inn i messehallen helt uforberedt kan det hele fortone seg litt kaotisk. Studer derfor både hallkartet og utstillerlisten (i dette nummeret) på forhånd slik at du kan danne deg et bilde av hvilke steder og stands du absolutt vil besøke.

Foruten utstillingene arrangeres det flere seminarer og en rekke konkurranser, deriblant kåringen av Årets Kokk, som også blir vår neste Bocuse d’Or-deltaker. Også Matomsorgsprisen skal deles ut. Du finner en oversikt over alt dette i dette magasinet.

Før messen starter i februar skal Gunnar Hvarnes i aksjon i Bocuse d’Or i Lyon (26. januar), og han har kanskje allerede sikret seg en gjev medalje når du leser dette. Vi ønsker ham lykke til i den store finalen i Frankrikes gourmethovedstad, og ønsker samtidig alle våre lesere en god messe!

Morten HoltRedaktør

Denne ledereartikkelen er hentet fra Horeca nummer 1 2011.

Bestill abonnement på Horeca her

- eller last ned bladet elektronisk her

"
Powered by Labrador CMS