0511_horeca

Horeca 5/2011

Publisert

 

Innhold i denne utgaven:

TYPEBEDRIFT: Rosfjord Strandhotel• Kjerringa mot strømmen gjennom kriseårene

SKINKE• Suldalsskinke: Henger høyest og smaker best

LINIE AWARD • Satset på løvetann og vant Linie Award• Kokkefabrikken Rica Nidelven

URTER I MATEN• Spesialist på grønt godteri

HOTELL • Rica bygger større i Sandefjord• Rica Alta med hotellbad

STORKJØKKEN • Kombidamperen er blitt en kokkerobot • Rational-skolen• En ny liten storkjøkkenrevolusjon

GARDERMOEN• Fransk brasseri og Starbucks på Gardermoen

KANTINE • Entusiasme og matglede på Flyporten kantine • Potetstappen har blitt en suksess • Fazer Food Services: Motstrøms i kantinebransjen• Første kantine som Miljøfyrtårn

HORECATRENDER• Med 3-åring på forretningshotell

VIN • Bordeaux – ideelt for vindyrking• Sebastian Bredal Master of Wine med egen vinstil

BRANSJEJUS • Arbeidsgivers ansvar for at arbeidstaker blir frisk

PORTRETT: Tor Frostmo og Svein Lindin • Tatt av vinen

VIN/PRODUKTER NORDEN RUNDT LANDET RUNDT BRANSJENYTTNYTT OM NAVN

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

"
Powered by Labrador CMS