Illustrasjonsfoto: Nordic Choice Hotels/Bjørn Hovdal)
Illustrasjonsfoto: Nordic Choice Hotels/Bjørn Hovdal)

Hotellkjede med digital møtebooking

Nå kan kunder booke møterom på hoteller på nettsidene til Nordic Choice Hotels.

– Både nye og gamle kunder gis nå større fleksibilitet ved at små og store møter endelig kan bookes og betales digitalt. Noen av fordelene med at mange hoteller nå tilbyr dette digitalt er at kundene våre kan bestille når som helst på døgnet og at de får en automatisk bestillingsbekreftelse med en gang, forteller administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Slik markeres starten

For å markere starten på det nye tilbudet, tilbyr Nordic Choice Hotels gratis møterom for opptil 25 personer 9. november hos hotellene som tilbyr digital møterombooking. Tilbudet for 9. november gjelder kun for bookinger som gjøres fra og med tirsdag 20. oktober via den nye løsningen og som bekreftes. Tilbudet gjelder så lenge det er møterom ledig og avsluttes fredag 23. oktober.

Testet ut i Stockholm

Ni hoteller i Stockholm har prøvd ut den digitale møterombookingen det siste året. Med gode tilbakemeldinger fra både hotellene selv og kunder, utvides nå løsningen til å gjelde hos over 70 hoteller i Nordic Choice totalt - rundt halvparten av disse er i Norge.

– Mange har nok tatt det for gitt at møterom kan bookes digitalt på lik linje med hotellrom, men vi er faktisk en av de første i Norden til å tilby kundene våre en slik løsning. Online møterombooking gjør at kundene får bedre oversikt over hva de bestiller før de bestiller, og så slipper de ventetiden med å få et manuelt svar på mail, sier Silseth.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS