Helene Skjenneberg. (Foto: Morten Holt)
Helene Skjenneberg. (Foto: Morten Holt)

Fra Scandic til Sommerro

Helene Skjenneberg er ansatt som driftsdirektør på Sommerro i Oslo. Hun startet i stillingen 1. januar.

Helene Skjenneberg. (Foto: Scandic Hotels)
Helene Skjenneberg. (Foto: Scandic Hotels)

Hun har bakgrunn fra Nordic Choice Hotels, fra Mat & Drikke AS på Aker Brygge (med blant annet restaurantene Louise Restaurant & Bar, Albert Bistro og Lekter’n, Café Sorgenfri), som administrerende direktør i Leon (Umoe Restaurants) i Norge og Sverige, og sist fra Scandic Hotels.

Der var hun administrerende direktør for mat og drikke (F&B-manager).

Tilbake på «gamle tomter»

Nå forlater hun Scandic, der hun ble ansatt i 2019, til fordel for konkurrenten Nordic Choice Hotels, der hun var ansatt tidligere. Sommero blir en del Nordic Hotels & Resorts når det åpnes.

Åpningen av hotellet og hele kvartalet på Sommerro er utsatt til september 2022 på grunn av koronapandemien.

Les også: Helene Skjenneberg skal styre mat og drikke i Scandic Hotels

– Samlingspunkt på Frogner

– Et av hovedfokusene er blant annet å skape et samlingspunkt for naboer, Frogner-publikum og tilreisende, der de kan nyte et godt måltid og god drikke enten det er i restaurantene og baren i første etasje eller på takterrassen. Det som er noe å se frem til i disse dager er at vi om et års tid skal starte rekrutteringen på Sommerro. Og jeg gleder meg til å rekruttere det beste teamet som skal sørge for å gi gjestene våre fantastiske gjesteopplevelser. Det finnes så mye dyktige serviceinnstilte mennesker som vi håper kommer til å søke jobb hos oss, sier Helene Skjenneberg.

Les også: Skal lede ny hurtigmatkjede i Norge

Les også: Nå åpner Leon i Norge – med Helene Skjenneberg som administrerende direktør

Tilføre nabolaget et nytt sted

– Gjestene kan forvente spennende mat- og drikkekonsepter som er tilpasset Sommerros nabolag, og Oslo som by. Det er allerede bestemt at Plah og Barramon (thai og spansk) kommer i første etasje. Og så skal vi senere i år avsløre hva som kommer i det gamle ærverdige lokalet til Oslo Lysverker, og på takterrassen. Vi kommer til å tilføre nabolaget et nytt sted hvor man kan tilbringe en hel dag. Fra morgenbadet og frokost til en hyggelig avslutning med underholdning, god mat og drikke. Alt i omgivelser med en høy trivselsfaktor. Det skal bli som et gammelt vertshus som er et samlingssted for alle anledninger, sier Skjenneberg.

Les også: Restaurantselskapet Mat & Drikke i Oslo bruker mye tid og ressurser på å utvikle sine ledere

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS