Comfort Hotel Porsgrunn skal stå ferdig i 2018.

Stordalen bygger nytt hotell i hjembyen

Petter A. Stordalen og Nordic Choice Hotels skal bygge et nytt Comfort-hotell i Stordalens hjemby Porsgrunn. Det nye hotellet, som får navnet Comfort Hotel Porsgrunn, skal etter planen stå ferdig i andre kvartal 2018.

Publisert

– Et nytt Comfort-hotell i hjembyen Porsgrunn er fantastisk. Byen har hatt en fabelaktig utvikling siden jeg vokste opp og solgte jordbær på torget. At det utvikles og realiseres nye prosjekter, innen alt fra handel, hotell og reiseliv eller andre næringer, er med på å fremme utviklingen og gjøre byen mer attraktiv, sier Stordalen, som er eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

134 rom

Stordalen fortsetter:

– Et nytt hotell vil uten tvil øke attraktiviteten til byen og være et fint supplement til Hotell Vic.

Avtalen om en nytt Comfort-hotell i Porsgrunn er inngått med franchisetaker Teo K. Luisa og byggeiere ROM Eiendom og R8 Property. Hotellet vil få beliggenhet ved sentralstasjonen i Porsgrunn og omfatter 6300 kvadratmeter, 134 rom og fem møterom fordelt på åtte etasjer.

Familien med på laget

– Både slekta, gamle og nye kollegaer er involvert i dette prosjektet. Teo var med i begynnelsen av mitt hotelleventyr. Ikke bare var han direktør på mitt første hotell, Skjærgården hotell og badepark på 90-talet, men han har også vært en dreven og dyktig leder innenfor Nordic Choice-systemet i nesten 25 år, sier Stordalen.

– I tillegg er det spennende å samarbeide med R8 Group, som er en ung og dyktig eiendomsutbygger, med min yngste nevø Simon Stordalen Szikszay med på laget. Dette kan ikke bli annet enn et eventyrlig hotell, sier Nordic Choice-sjefen.

Et sterkt team

– Porsgrunn er en by i vekst med brennende engasjement for kultur og idrett. Med Teo Luisa som franchisetaker har vi et sterkt team på plass, som vil bidra til å posisjonere Comfort-hotellet i byen. Luisa har lang og god erfaring med å utvikle og skape spennende hotellkonsepter, sier kjededirektør Comfort Hotel, Anna Spjuth.

«I tråd med Comfort Hotels hotellkonsept, vil det ble bygget en Barception i første etasje, som inkluderer bar og café, hvor gjester og besøkende kan arbeide, spise og ha møter. I byggets øverste etasje skapes det en plass med utsikt over elven og Porsgrunn, samt treningsfasiliteter og terrasse. I kjelleren er det planlagt garasje, med kontorer og butikkfasiliteter på bakkeplan. Målet er å skape et nytt knutepunkt i Porsgrunn», heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS