Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. (Foto: Morten Holt)

Plaza gjenåpner

Etter å ha vært midlertidig stengt på grunn av koronaviruset, gjenåpnes Radisson Blu Plaza Hotel Oslo onsdag 24. juni 2020.

For å sikre gjestenes, medarbeidernes og samarbeidspartnernes sikkerhet og trygghet, er et oppdatert og omfattende renholds- og hygieneprogram implementert på hotellet.

– Se på fremtiden og sommeren med håp

Hotelldirektør Tarje Hellebust. (Foto: Rikard L. Eriksson)

– Denne krisen, som jeg nå håper vi ser slutten på, var det vel ingen som så omfanget av. Den har lammet oss i mange måneder, men nå er tiden kommet for å være positiv og se mot fremtiden og sommeren med håp, sier hotelldirektør Tarje Hellebust.

– Det er gledelig at også Radisson Blu Plaza Hotel kan gjenåpne for sommeren. Dette viser at Oslos reiselivsnæring er forsiktige optimister. Jeg håper mange norske, og etter hvert utenlandske, gjester vil legge ferien til byen vår. Som Norges hovedstad har vi mye spennende å by på, både for Oslo-folk og tilreisende», sier administrerende direktør i VisitOslo, Christian Lunde,.

En global forpliktelse knyttet til økt renslighet og hygiene

I mai kommuniserte Radisson Hotel Group nyheten om at de lanserer Radisson Hotels Safety Protocol som er et nytt program for grundige renslighets- og desinfiseringsprosedyrer på sine hoteller. Det gjøres i samarbeid med inspeksjons-, verifiserings-, test- og sertifiseringsselskapet SGS.

De nye retningslinjene inkluderer stasjoner for hånddesinfisering ved inngangene, forbedret og dokumentert rengjørings- og desinfeksjonsfrekvens, sosial distansering i alle områder av hotellene, inkludert i møterommene, opplæring av de ansatte i lokale helsemyndigheters- og Verdens helseorganisasjons anbefalinger og retningslinjer, standarder for matsikkerhet, samt omfattende opplæring og oppfølging av personalet.

– Vi åpner i det forsiktige, men er klare til å utvide vårt servicetilbud med etterspørselen. Gjestene kan føle seg trygge hos oss med våre tiltak vi nå iverksetter innen hygiene og renhold for å overholde smittevern, poengterer Tarje Hellebust.

Les også: Gjenåpner hoteller med nytt hygieneprogram

30 år og rik historie

Radisson Blu Plaza Hotel ble åpnet for 30 år siden, i 1990. (Foto: Morten Holt)

Siden åpningen i 1990 har Radisson Blu Plaza Hotel vært et landemerke i Oslo.

Hotellet har stått frem som et symbol for norsk hotellnæring. Siden åpningen, som ble gjennomført av kong Olav, har Radisson Blu Plaza Hotel hatt en rik og spennende historie med presidentbesøk, G8-møte og senest vært lokasjon for storfilmen «Skjelvet», for å nevne noen begivenheter. Gjennom årene har hotellet vært et møtested for alle uansett om anledningen har vært en stor konferanse under lysekronene i Sonja Henie salen, overnatting høyt over Oslo eller et møte mellom venner i berømte 34th og Skybar.

Frem til gjenåpningen har et hjerte lyst opp fasaden av hotellet.

– Radisson Blu Plaza Hotel betyr mye for folk flest og det var viktig for oss å gi Osloborgerne et hjerte på fasaden i en vanskelig tid preget av COVID-19, forteller hotelldirektøren.

Pressemeldingen

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS